Durere mare! S-a stins la doar 20 de ani: ”Daca Dumnezeu pastreaza in Rai un loc”

Durere mare intr-o familie din Botosani, fiul student a murit la doar 20 de ani .

O despartire dureroasa, definitiva si care lasa o rana adanca, nevindecabila pentru parinti, familie, prieteni si cunoscuti.

Tanarul Serban Humelnicu avea doar 20 de ani si s-a stins cu putin inainte de a pasi in anul 2022. Acesta avea probleme cu inima si, la varsta de 8 ani pentru el a fost organizata o campanie de strangere de fonduri.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Serban s-a nascut cu o malformatie cardiaca extrem de grava. La doar sase ani inima sa a dat primele semne de oboseala. Medicii de la o clinica din Italia l-au operat si i-au introdus un conductor care sa-i ajute inima sa functioneze. Dupa alti doi ani a mai avut nevoie de o operatie, pentru stabilizarea arterelor pulmonare, scrie botosaneanul.ro

La 20 de ani, baiatul era student la Universitatea Politehnica din Iasi in anul I. Inima lui Serban a incetat sa mai bata.

”Daca Dumnezeu pastreaza in Rai un loc pentru muritorii ce se luptara aprig cu viata, atunci sigur un loc fi-va si pentru tine…”, a scris actorul Marius Rogojinschi.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.