Veste proasta chiar inainte de Revelion. Autoritatile au facut anuntul

Veste proasta chiar inainte de Revelion. Autoritatile romane au facut anuntul astazi.

Aproape 1.700 de noi infectari cu COVID au fost anuntate in bilantul provizoriu al ultimei zile din an si 38 de decese, dintre care unul anterior.

Articolul continuă după reclame

„Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 31 decembrie 2021, ora 10.00, in intervalul de 24 de ore, au fost inregistrate 1.668 de cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 38 decese dintre care 1 anterior. Vom detalia datele in buletinul informativ de la ora 13.00”, anunaa Grupul de Comunicare Strategica.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.