Codrin Stefanescu, prima declaratie despre despartirea lui Liviu Dragnea de Irina Tanase: „Ea a demonstrat ca este o…”

Codrin Stefanescu a confirmat despartirea dintre Liviu Dragnea si Irina Tanase. Presedintele partidului Alianta pentru Patrie sustine ca fostul lider PSD ”Are aceeasi forta de munca ca si pana acum”, scrie fanatik.ro.

”Are aceeasi forta de munca ca si pana acum, chiar si mai mult. Nu s-a schimbat nimic si nu l-a afectat chestia asta personala.

La fel se aseaza la fiecare intalnire cu delegatii din tara, gaseste solutii si ne sfatuim in fiecare zi. Deci, e in regula, nu e nicio schimbare sau modificare in comportamentul lui, sub nicio forma”, a spus Codrin Stefanescu pentru sursa citata mai sus.

Publicitate

”In viata mea nu m-am bagat in relatia personala a unor oameni. Mai ales la prieteni! Niciodata! Ca s-a scris de mine, de o gramada de combinatii pe care le-am avut, de femei, de manechine… Unele au fost reale, unele nu au fost, eu nu am spus absolut nimic.

Dar niciodata nu m-am bagat in viata mea intr-o chestie interna. Dimpotriva, am incercat tot timpul sa repar. Sa fiu un prieten de baza, care sa fie tot timpul calm. Si mintea limpede. Sa-i calmeze pe oameni. Le spun, mai vorbiti odata, mai analizati situatia. Sub nicio forma nu sunt eu unul dintre cei care sa ma bag in relatia unor prieteni foarte buni. Ea a demonstrat ca este o femeie care stie sa lupte pentru barbatul ei”, a spus Codrin Stefanescu, potrivit cancan.

De ce s-a despartit Liviu Dragnea de Irina Tanase?

Fostul lider al PSD ar fi depistat ca ar fi fost inselat de Irina Tanase si a hotarat sa se desparta de tanara sa iubita.

„Pentru a pune capat tuturor speculatiilor si povestilor cu iz telenovelistic pe care le vedem in aceste zile si care, pentru unii, par mai interesante chiar decat situatia dezastruoasa in care se afla tara, voi face doua precizari:

1. Viata personala a oricui ar trebui sa ramana privata. Din respect pentru familia mea si pentru romanii care au probleme serioase in aceste vremuri, nu ma voi apuca sa imi comentez relatiile si alegerile personale. Nu ma caracterizeaza, n-am facut-o niciodata si nu o sa incep acum. Exista schimbari in viata fiecaruia si exista decizii. Ce pot garanta este ca eu imi asum intotdeauna deciziile luate, asa cum am facut-o si in viata politica. Stiu bine ce fac si de ce si intotdeauna iau decizii spre mai bine.

2. Ziua de Sfantul Nicolae mi-am petrecut-o impreuna cu copiii mei, iar astazi am lucrat la partid alaturi de Codrin Stefanescu. Or Liviu Dragnea s-a despartit de Irina Tanase e o prostie. Inteleg nevoia de a acoperi stirile cu adevarat importante din viata politica actuala cu „senzational” si cancan, insa asta e doar o perdea de fum. Subiectele si problemele romanilor sunt altele si ele nu pot fi ascunse, oricat s-ar chinui marionetele aflate acum la carma tarii”, a scris Liviu Dragnea pe contul sau de socializare.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.