S-a rupt lantul de iubire! Liviu Dragnea s-a despartit de Irina Tanase. Familia este ingrijorata

S-a rupt lantul de iubire! Liviu Dragnea si Irina Tanase s-au despartit! Potrivit click.ro, fostul lider PSD s-a suparat foarte tare dupa un prieten i-a prezentat un filmulet trucat cu Irina Tanase. Momentan, Liviu Dragnea este de negasit, iar familia sa e foarte ingrijorata.

Liviu Dragnea si Irina Tanase s-au despartit.

In urma cu putin timp, Dragnea spunea ca vrea sa se casatoreasca, in momentul de fata lucrurile s-au schimbat. Cei doi „porumbei” s-ar confrunta cu probleme extrem de serioase, dupa ce in relatia lor a intervenit un apropiat al fostului lider PSD.

”Da, sunt despartiti acum, dar nu stiu daca e o despartire definitiva, ea spera ca nu. Totul s-a intamplat din cauza geloziei, nu are legatura cu vreun fost iubit”, a dezvaluit  un apropiat al celor doi pentru sursa citata mai sus!

”Cineva i-a dat ceva, o facatura prost facuta si usor de demontat, dar pentru ca el a fost doi ani inchis, nu a mai stiut ce sa creada. A vazut negru in fata ochilor si a plecat”, a mai spus persoana respectiva.

Liviu Dragnea, despartire de Irina prin SMS

”I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici sa se apere. Nimeni nu poate sa ia legatura cu el, nici macar copiii lui, toata lumea este ingrijorata. Irina este nevinovata, nu i-a gresit cu nimic si il iubeste. Cineva din anturaj nu ii doreste impreuna si a facut tot posibilul sa se bage intre ei. Liviu nu mai vorbeste nici cu cei mai apropiati prieteni. Nu asculta pe nimeni, doar pe omul acesta”, a mai spus respectiva persoana!