S-a rupt lantul de iubire! Liviu Dragnea s-a despartit de Irina Tanase. Familia este ingrijorata

S-a rupt lantul de iubire! Liviu Dragnea si Irina Tanase s-au despartit! Potrivit click.ro, fostul lider PSD s-a suparat foarte tare dupa un prieten i-a prezentat un filmulet trucat cu Irina Tanase. Momentan, Liviu Dragnea este de negasit, iar familia sa e foarte ingrijorata.

Liviu Dragnea si Irina Tanase s-au despartit.

In urma cu putin timp, Dragnea spunea ca vrea sa se casatoreasca, in momentul de fata lucrurile s-au schimbat. Cei doi „porumbei” s-ar confrunta cu probleme extrem de serioase, dupa ce in relatia lor a intervenit un apropiat al fostului lider PSD.

Articolul continuă după reclame

”Da, sunt despartiti acum, dar nu stiu daca e o despartire definitiva, ea spera ca nu. Totul s-a intamplat din cauza geloziei, nu are legatura cu vreun fost iubit”, a dezvaluit  un apropiat al celor doi pentru sursa citata mai sus!

Publicitate

”Cineva i-a dat ceva, o facatura prost facuta si usor de demontat, dar pentru ca el a fost doi ani inchis, nu a mai stiut ce sa creada. A vazut negru in fata ochilor si a plecat”, a mai spus persoana respectiva.

Liviu Dragnea, despartire de Irina prin SMS

”I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici sa se apere. Nimeni nu poate sa ia legatura cu el, nici macar copiii lui, toata lumea este ingrijorata. Irina este nevinovata, nu i-a gresit cu nimic si il iubeste. Cineva din anturaj nu ii doreste impreuna si a facut tot posibilul sa se bage intre ei. Liviu nu mai vorbeste nici cu cei mai apropiati prieteni. Nu asculta pe nimeni, doar pe omul acesta”, a mai spus respectiva persoana!

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.