Cine ii va inlocui pe Dumitrescu, Scarlatescu, Bontea in Chefi la Cutite. Echipa pe care mizeaza Antena 1 in noul sezon

Producatorii postului de televiziune Antena 1 au luat deja decizia privind cei trei bucatari care vor prelua conducerea emisiunii „Chefi la cutite”, inlocuindu-i pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu.

Emisiunea „Chefi la cutite” va continua sa fie difuzata.

Chiar daca cei trei jurati celebri, Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu, au decis sa paraseasca proiectul TV, oficialii postului au gasit deja inlocuitori. Astfel, se pregateste lansarea celui de-al zecelea sezon al emisiunii pe micul ecran.

Au fost desemnati noii jurati ai emisiunii „Chefi la cutite”. Decizia celor trei bucatari de a se retrage din proiectul TV a starnit o serie de discutii aprinse. Numerosi fani au exprimat nemultumiri fata de hotararea acestora de a incheia colaborarea. Totodata, reprezentantii postului au fost surprinsi de decizia celor trei chefi de a parasi emisiunea.

Publicitate

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu au anuntat ca renunta la emisiune chiar inainte de 30 de zile de la inceperea filmarilor pentru noul sezon.

Bucatarii si-au argumentat gestul, afirmand ca au acumulat oboseala in ultimele sezoane.

„Am fost surprinsi de anuntul de ultim moment al celor trei jurati, pentru ca ne aflam intr-un stadiu extrem de avansat al pregatilor pentru filmarea sezonului urmator si pentru ca suntem intr-o relatie contractuala cu cei trei.

Articolul continuă după reclame

Motivul principal invocat de acestia a fost starea de oboseala, desi a existat o pauza de sase luni intre sezoane. Ne pare rau ca toate incercarile de a rezolva aceasta situatie nu au dus la solutia ideala”, a spus Mihai Ionita, CEO Antena Group.

In acest context, producatorii emisiunii au fost nevoiti sa gaseasca rapid inlocuitori.

Fanii asteapta cu sufletul la gura sa afle cine sunt noii jurati care vor prelua conducerea emisiunii „Chefi la cutite”.

Conform unor surse, Mona Segall, producatoarea emisiunii, a selectat deja bucatarii care vor evalua preparatele concurentilor.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu au decis sa nu mai faca parte din acest proiect TV dupa 9 sezoane. Cei trei bucatari au reusit sa ii tina aproape pe fanii emisiunii „Chefi la cutite”. Odata cu plecarea lor, numeroase voci au afirmat ca show-ul TV nu va mai avea aceeasi notorietate.

Echipa de productie a emisiunii a hotarat sa ii inlocuiasca pe cei trei chefi, astfel incat filmarile pentru cel de-al zecelea sezon vor incepe in curand.

Potrivit informatiilor din mediul online, printre chefi care ar putea prelua rolul de jurati se numara: Stefan Popescu, Nicolai Tand, Florin Ivan, Iosif Stefanescu si Orlando Zaharia.

Nicolai Tand este deja cunoscut publicului, avand o serie de colaborari in televiziune.

Bucatarul Stefan Popescu a fost invitat anterior in cadrul emisiunii „Chefi la cutite”. Florin Ivan, nominalizat pe lista viitorilor jurati, detine un restaurant de lux in zona de nord a Capitalei.

Chef Orlando Zaharia s-a angajat pentru prima data in bucataria unui hotel din Capitala.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.