Iulia Vantur, prima reactie dupa ce s-a spus ca este insarcinata: „Mi-am dat seama ca ceva s-a intamplat…”

Iulia Vantur si Salman Khan au o relatie frumoasa de peste 10 ani, insa cei doi afirma ca nu au incheiat casatoria. Pe contul sau de Instagram, o admiratoare din India a facut un comentariu care a generat discutii pe internet.

Cei doi nu au intentia sa se casatoreasca si, dupa ce o fana i-a sugerat Iuliei Vantur sa isi oficializeze relatia cu partenerul ei, un alt utilizator a sustinut ca cei doi sunt deja casatoriti, avand si o fetita, cu un alt copil pe drum. „Sunt casatoriti, au o fiica si acum este insarcinata din nou”, a fost mesajul transmis de unul dintre sustinatorii Iuliei Vantur.

Vedeta a clarificat aceste zvonuri surprinzatoare.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Iulia Vantur, adevarul despre o eventuala sarcina

Iulia Vantur a abordat subiectul unei posibile sarcini. Frumoasa romanca a subliniat ca un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu si ca nu ar ezita sa aduca pe lume un bebelus daca va ramane insarcinata.

„Stii, dintr-o data am inceput sa primesc multe mesaje din Romania si mi-am dat seama ca ceva s-a intamplat, din moment ce lumea imi trimitea mesaje. Eram la filmare, tarziu noaptea am aflat care era evenimentul. Din cate stiu eu, nu sunt insarcinata. Sa dam vina pe rochie? Aveam faldurile alea pe rochie. A fost o pozitie mai neobisnuita care a atras atentia, din cate stiu nu sunt insarcinata, nu am fost la niciun control, din cate stiu eu. Nu, glumesc, nu cred ca sunt insarcinata, asa ca nu va impacientati”, a spus Iulia Vantur.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.