Horoscop cu Neti Sandu. Cele mai bune vesti pentru aceste zodii! Astrele aduc o avalansa de bucurie si reusite!

Horoscop 17 octombrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile. Sa afla ce ne-au pregatit astrele.

Horoscop cu Neti Sandu – BERBEC

E lume multa care va solicita in fel si chip si o sa va descurcati c-aveti disponibilitate pentru toata lumea si n-o sa simtiti oboseala.

O s-aveti o buna comunicare cu partenerul de cuplu si relatia va deveni si mai stabila si poate-o sa va casatoriti, daca nu sunteti.

Horoscop cu Neti Sandu – TAUR

Se poate sa devina mai pretentiosi sefii si sa trebuiasca sa va dati peste cap sa-i convingeti ca sunteti harnici si talentati.

O aparitie care o sa va starneasca fluturasi in stomac daca sunteti in cautarea fericirii, iar daca ati gasit-o sa va mearga si mai bine.

Horoscop cu Neti Sandu – GEMENI

O sa va descoperiti o noua vocatie – poate va pregatiti de un job care sa va puna in valoare niste valente despre care nici macar voi, nu stiati.

O reusita care se cere sarbatorita si poate-i chemati pe prieteni sa le impartasiti bucuria si sa-i cinstiti cu suc, sampanie.

Horoscop cu Neti Sandu – RAC

Poate iesiti cu grupul de colegi sa mai puneti la cale cate ceva care v-ar fi de ajutor la serviciu, p;ot fi niste preocupari extraprofesionale care v-ar aduce succes.

Poate mai investiti niste bani in casa si o sa va simtiti cu totii bine, ca o sa fie, poate, mai mult spatiu.

Horoscop cu Neti Sandu– LEU

Se observa un castig in plan birocratic, luati ok-ul pentru niste acte care se plimba de multa vreme prin niste birouri si o sa se rezolve chestiuni mai vechi.

Vi se fac promisiuni de angajare si poate va si apucati de treaba, ca ajungeti rapid la o intelegere.

Horoscop cu Neti Sandu– FECIOARA

Vin bani, fie de la serviciu, fie din surse particulare si o sa va echilibrati din punct de vedere financiar ca o sa fiti chivernisiti si banii raman in cont.

O sa va achitati de toate datoriile lunare, anuale, taxe, impozite ca sa scapati de toate grijile.

Horoscop cu Neti Sandu – BALANTA

Sunteti in tratative cu niste parteneri de afaceri si o sa puneti in balanta sa vedeti care-ar fi avantajele voastre si daca merita sa intrati in aceasta combinatie.

Se poate sa bateti palma pentru o vanzare-cumparare si sa deveniti proprietari, sa va mutati la casa voastra.

Citeste continuarea pe stirileprotv.