Cine este si cu ce se ocupa tatal lui David Popovici!

Toata lumea il stie pe David Popovici, dar putini stiu ca acesta a avut parte de o educatie model din partea parintilor sai. Cine este de fapt tatal sau si cu ce se ocupa.

Cine este tatal lui David Popovici!

Mihai si Georgeta, parintii lui David, s-au ingrijit de propriul fiu inca din copilarie. Atentia la detalii, dar si dorinta ca baiatul sa fie ferit de orice aspect compromitator, i-a determinat pe cei doi parinti sa aiba grija de viitorul lor campion mondial la natatie.

Mihai Popovici activeaza domeniul vanzarilor. Acesta este foarte preocupat de suplimentele prescrise fiului sau, deoarece vrea ca sportivul sa stea departe de orice fel de substante interzise care ii pot periclita cariera.

Cand David Popovici a iesti campion mondial la natatie la 200 de metri liber, chiar la debutul sau in aceasta competitie, tatal sau a oferit o reactie plina de fericire si mandrie:

„A fost absolut senzational! A fost un sentiment uluitor! Suntem foarte, foarte fericiti! Va multumim pentru sustinere”, a declarat atunci Mihai Popovici, pentru ProSport.

De asemenea tatal lui David Popovici este cel care a explicat motivul pentru care fiul sau a ajuns de la Steaua la rivala CS Dinamo, unde este legitimat acum.

„David a avut contract cu clubul Steaua pana in data de 31 august. Dupa incheierea contractului, noi am cautat sa semnam cu un alt club. Am avut mai multe discutii in acest sens.

Am purtat multe negocieri, dar, in cele din urma, am ales Dinamo pentru ca a fost clubul care ne-a facut cea mai buna si de viitor oferta. Alaturi de David va veni si antrenorul lui, Adrian Radulescu”, declara Mihai Popovici toamna trecuta, pentru Telekom Sport.