Cine este Sara Budeanu de la Romanii au Talent. Eleva de doar 17 ani care i-a ridicat in picioare pe jurati cu vocea ei divina: „Ma rog Domnului sa imi dea putere si…”

Sara Budeanu,  concurenta din sezonul 14 al emisiunii „Romanii au talent” (2024), are 17 ani si locuieste in Italia. Parintii ei sunt romani, dar s-au mutat in Italia inainte ca Sara sa se nasca. Astfel, ea s-a nascut si a crescut in strainatate, dar vorbeste perfect limba romana.

Dialogul dintre Sara si Andra, prezentatoarea emisiunii, a scos in evidenta faptul ca Sara pastreaza limba romana in familie, chiar daca traieste in afara tarii natale.

„Andra: Cu cine avem placerea?
Sara Budeanu: Ma numesc Sara Budeanu.
Andra: Sara, cati ani ai?

Publicitate

Sara Budeanu: 17.
Andra: De unde esti?
Sara Budeanu: Din Italia.

Andra: Acolo te-ai nascut?
Sara Budeanu: Da.
Andra: Cum de vorbesti atat de bine romana?

Sara Budeanu: In casa vorbim romana, nu pierdem limba, chiar daca stam acolo.”, a fost dialogul dintre Andra si Sara Budeanu de la Romanii au Talent 2024.

Marea ei pasiune este muzica, descoperita inca de la o varsta frageda cand a ascultat corul bisericii. Cu toate ca talentul muzical il are din familie, parintii sai nu sunt implicati in domeniul muzical.

„Eu am inceput sa cant la biserica. Parintii mei erau in cor si eu eram indragostita de toate acele voci impreuna si la varsta de 7 ani am intrat si eu in cor. In familia mea toata lumea canta, nu la un nivel profesional. Tatal meu lucreaza pe camion, mama mea a fost profesoara aici in Romania, dar niciodata nu a lucrat in cadrul muzicii.”, a spus concurenta.

Sara a inceput sa cante in corul bisericii si, desi niciunul dintre parinti nu este profesionist in domeniu, toata familia are legatura cu muzica intr-un fel sau altul.

Cu determinare si pasiune, Sara a invatat sa cante singura, fara a lua lectii de canto sau a avea un profesor care sa o indrume. A intrat la un liceu de muzica si isi imbunatateste abilitatile cu ajutorul unei profesoare particulare.

Articolul continuă după reclame

„Eu nu am luat lectii de canto, acum merg la liceul de muzica si am o profesoara cu care cant in privat, dar eu am fost autodidacta.

De fiecare data cand cant, in gandul meu ma rog Domnului sa imi dea putere si sa ii cer sa fie acolo langa mine, ca daca m-a dus pana acolo ma va ajuta sa trec mai departe.”, a mai spus Sara Budeanu de la Romanii au Talent 2024.

In ciuda lipsei de experienta formala, Sara impresioneaza prin interpretarile sale si prin emotia pe care o transmite publicului. La auditiile pentru „Romanii au talent”, a cantat o melodie clasica dificila, atragand admiratia si aprecierea juratilor. Prin vocea ei si prezenta scenica, a reusit sa obtina patru voturi „DA” si sa avanseze in competitie.

Juratii au remarcat naturaletea si talentul ei neslefuit, exprimandu-si admiratia pentru modul in care a captivat publicul si pentru prestatia sa emotionanta si autentica.

„Stii cum te-am vazut eu pe tine? Ca un diamant neslefuit.”, a spus Andra, dupa momentul sustinut de concurenta.

Sara Budeanu a demonstrat ca pasiunea si talentul sau natural sunt suficiente pentru a cuceri inimile si mintile publicului si juratilor, aducand un strop de prospetime si autenticitate in competitia „Romanii au talent” din 2024.

„Stiti ce mai are ea? Are o prezenta foarte, foarte placuta pe scena. Adica, de cand intri pe scena se creeaza asa, un soi de liniste, si oamenii vor sa te urmareasca, vor sa vada ce urmeaza acolo pe scena, sa te asculte. Si asta e o chestie pe care nu prea poti sa o faci. Tu nu ai venit nici imbracata in rochii spectaculoase sau intr-un costum nu stiu de care, ai venit tu, simplu, si totusi oamenii au ramas cu ochii pe tine. Este o mare calitate!”, a spus Dragos Bucur, la Romanii au Talent 2024.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.