Ce face, de fapt, astrologul Minerva la Banca Nationala a Romaniei. Anuntul facut de purtatorul de cuvant al BNR: „Nu stiu cine e…”

Cunoscutul astrolog Minerva, al carei nume real este Gabriela Dima, a declarat in timpul unui podcast ca lucreaza la Banca Nationala, pe un post de executie.  Anuntul a fost facut in podcastul lui Damian Draghici: „La ora actuala am o functie de executie, lucrez in Banca Nationala. Din pacate, n-o sa mai am dreptul sa ies pe sticla, dar asta nu inseamna nimic, pentru ca tot ma batea gandul sa-mi fac un podcast. Fac astrologie de la 14 ani,” a declarat Minerva.

Dan Suciu, purtatorul de cuvant al BNR a declarat la Antena 3, ca astrologul este angajata ca secretara, la departamentul de mentenanta.

Desi celebrul astrolog Minerva ocupa o functie la Banca Nationala a Romaniei (BNR), Dan Suciu a spus ca nu stie cine este persoana in cauza.

„Nu stiu cine e astrologul Minerva. Am fost intrebat de un nume de persoana si am spus ca da, persoana respectiva lucreaza la banca, acolo unde sunt 2.000 de persoane. Nu stiu cine e astrologul. Noi nu am angajat un astrolog la Banca Nationala, deci de aceea nu pot sa va transfer chestiunea aceasta. Acum sigur, daca vrem sa ducem discutia in ridicol, putem sa o ducem. Sigur, putem face glume pe chestia asta, dar este fosta dumneavoastra colega. Inteleg ca apare si site-ul Antena 3 cu niste astrograme. La noi lucreaza in calitate de secretara, la directia mentenanta”, a declarat Dan Suciu pentru sursa citata mai sus.

Cine este Minerva

Minerva, sau pe numele sau real, Gabriela Dima, este un astrolog celebru in varsta de 64 de ani, care s-a nascut in Hunedoara. Gabriela a fost o pasionata a scolii, deoarece are trei facultati, si anume Facultatea de Drept, Actorie si cea de Psihologie.

Pasiunea pentru astrologie si-a descoperit-o de cand era tanara, deoarece in acelasi podcast a declarat ca se ocupa cu astrologia de la varsta de 14 ani. Cariera ca si astrolog a propulsat-o pe cele mai urmarite posturi TV, cum ar fi Antena 1 , B1 TV, Ezo TV, OTV, Favorit, National, TVR 2, potrivit CV-ului ei.

Menirea pentru astrologie si-a descoperit-o in familie:

„Mama isi facea stagiatura la ORL. Aveam vreo cinci ani, cand baiatul bulibasei de la Santana a facut un abces de planseu si putea sa moara. (…) Mama a stat vreo trei zile sa il ingrijeasca. Sotia bulibasei era in portul traditional, cu codite rosii, cu banuti de argint, dar avea o pipa de argint cu un ciucure rosu. Pipa aceea m-a fascinat. Si o vedem ca scoate ceva din san si incepea. Si eu stateam si o priveam.”, spune Minerva in podcastul lui Damian Draghici.