Ce face, de fapt, astrologul Minerva la Banca Nationala a Romaniei. Anuntul facut de purtatorul de cuvant al BNR: „Nu stiu cine e…”

Cunoscutul astrolog Minerva, al carei nume real este Gabriela Dima, a declarat in timpul unui podcast ca lucreaza la Banca Nationala, pe un post de executie.  Anuntul a fost facut in podcastul lui Damian Draghici: „La ora actuala am o functie de executie, lucrez in Banca Nationala. Din pacate, n-o sa mai am dreptul sa ies pe sticla, dar asta nu inseamna nimic, pentru ca tot ma batea gandul sa-mi fac un podcast. Fac astrologie de la 14 ani,” a declarat Minerva.

Dan Suciu, purtatorul de cuvant al BNR a declarat la Antena 3, ca astrologul este angajata ca secretara, la departamentul de mentenanta.

Desi celebrul astrolog Minerva ocupa o functie la Banca Nationala a Romaniei (BNR), Dan Suciu a spus ca nu stie cine este persoana in cauza.

„Nu stiu cine e astrologul Minerva. Am fost intrebat de un nume de persoana si am spus ca da, persoana respectiva lucreaza la banca, acolo unde sunt 2.000 de persoane. Nu stiu cine e astrologul. Noi nu am angajat un astrolog la Banca Nationala, deci de aceea nu pot sa va transfer chestiunea aceasta. Acum sigur, daca vrem sa ducem discutia in ridicol, putem sa o ducem. Sigur, putem face glume pe chestia asta, dar este fosta dumneavoastra colega. Inteleg ca apare si site-ul Antena 3 cu niste astrograme. La noi lucreaza in calitate de secretara, la directia mentenanta”, a declarat Dan Suciu pentru sursa citata mai sus.

Publicitate

Cine este Minerva

Minerva, sau pe numele sau real, Gabriela Dima, este un astrolog celebru in varsta de 64 de ani, care s-a nascut in Hunedoara. Gabriela a fost o pasionata a scolii, deoarece are trei facultati, si anume Facultatea de Drept, Actorie si cea de Psihologie.

Pasiunea pentru astrologie si-a descoperit-o de cand era tanara, deoarece in acelasi podcast a declarat ca se ocupa cu astrologia de la varsta de 14 ani. Cariera ca si astrolog a propulsat-o pe cele mai urmarite posturi TV, cum ar fi Antena 1 , B1 TV, Ezo TV, OTV, Favorit, National, TVR 2, potrivit CV-ului ei.

Menirea pentru astrologie si-a descoperit-o in familie:

„Mama isi facea stagiatura la ORL. Aveam vreo cinci ani, cand baiatul bulibasei de la Santana a facut un abces de planseu si putea sa moara. (…) Mama a stat vreo trei zile sa il ingrijeasca. Sotia bulibasei era in portul traditional, cu codite rosii, cu banuti de argint, dar avea o pipa de argint cu un ciucure rosu. Pipa aceea m-a fascinat. Si o vedem ca scoate ceva din san si incepea. Si eu stateam si o priveam.”, spune Minerva in podcastul lui Damian Draghici.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.