Lidia Fecioru a dezvaluit ce obiecte aduc noroc in casa: „Asta aduce bogatie”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit, la Antena 3, ce obiecte aduc noroc in casa.

„Sunt multe obiecte care ne aduc noroc in casa. In primul rand, trebuie sa asezam mobila. Noi nu ne gandim cand ne cumparam mobila. Nici eu nu m-am gandit si am facut o greseala.

Am luat masa de mijloc care e dreptunghiulara si trebuia sa aiba colturile rotunde pentru ca energiile nu trebuie sa se loveasca. E bine sa avem culori in casa. La mine un perete are o culoare, iar un alt perete alta culoare.

Publicitate

Niciodata nu ma uit sa fie perdelele in combinatie cu peretii. Eu pun perdelele cum imi place mie acum. Daca le vreau rosii, le pun rosii. Important e sa imi placa geamul. Sa fie o armonie, e foarte important. Sa vopsim cu gust.

Sa ardem tamaie, sa ardem salvie. Salvia e importanta.

Aveam o vitrina in casa si asa imi dadeam seama ca bibeloul Pescarul cu peste se misca. Ne aduce noroc pestele daca il avem in casa. Si in Feng Shui e important. Sau chiar si un pestisor in acvariu. Semnul pestilor.

Articolul continuă după reclame

De bambus am spus, aduce noroc in casa, noroc la bani, noroc in sine.

Potcoava aduce foarte mult noroc si e bine sa fie gasita, nu cumparata. Ideal ar fi sa o gasesti. Potcoava are un loc special: deasupra usii sau pe poarta si se pune cu U-ul in sus. Nu in jos, ci in sus.

Lista cu obiecte care aduc noroc in casa

In Feng Shui exista, mai ales dupa ce a inceput Anul Chinezesc, fructele si dulciurile care se pun intr-un bol. E bine sa avem un bol sau un cos cu fructe in casa. Ele se si combina frumos, arata bine, dar si aduc un loc in societate. Iti asigura un loc in societate.

Se spune ca trebuie sa punem opt portocale, iar daca una se strica o schimbam. Asta aduce bogatie casei.

Cristale ne putem pune in casa, cuarturile, lampile de sare, elefanti. La statuetele cu elefanti trebuie sa fie cu trompa in sus si trebuie sa fie cel putin trei, sa aiba suita, adica mama, tata, fiul.

Despre cal se spune ca e la fel de important pentru ca iti da posibilitatea sa fii un lider, un conducator. Este semnul ca esti pe cai mari.

Mai sunt si clopoteii de vant despre care se spune ca nu trebuie pusi intr-un loc pe sub care treci, deci trebuie sa fie intr-un colt. Semnifica bogatie, sunt aducatori de bani”, a spus Lidia Fecioru pentru sursa citata mai sus.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.