Cauza decesului politistului care a cazut ca secerat, la doar 31 de ani, pe trotuar

Doliu in Politia Romana. Agentul de politie de la structura de interventie de la Penitenciarul Aiud, in varsta de 31 de ani, care a decedat luni, dupa ce a iesit din tura, nu figura inregistrat niciunde ca suferind de vreo boala cronica sau de o alta afectiune.

Diagnosticul de infarct miocardic a fost pus in urma necropsiei ce a avut loc in cursul zilei de marti, 9 ianuarie. Agentului operativ la SASS, Alex Dreghici, i s-a facut rau imediat dupa ce a iesit din serviciu, pe trotuarul din fata Penitenciarului. Transportat la spital, a intrat in stop cardiorespirator si nu a raspuns manevrelor de resuscitare. Agentul lucra de un deceniu la structura de la Penitenciarul Aiud.

Colegii tanarului au deschis dosar penal „in rem” pentru ucidere din culpa, pentru a putea afla cauza mortii.

Nu exista deocamdata suspiciuni privind alte cauze ale decesului.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

„Unul dintre tinerii mei colegi, un tanar care a crescut sub ochii mei, un tanar pe care l-am indrumat si sfatuit, alaturi de care am participat la zeci de misiuni, impreuna cu care am mancat la aceeasi masa ani de zile, unul dintre copiii mei, a plecat la ceruri! Azi dimineata, la ora 7:30, cand am iesit din serviciu, a fost ultimul coleg cu care am dat mana. Acum, nu mai este! Doamne, cat de cruda poate fi viata, uneori! Ramas bun, prieten drag! Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Penitenciarul Aiud si SASS au pierdut un om de valoare. Noi, cei care am muncit alaturi de tine, am pierdut un prieten si un camarad de nadejde”, a transmis, pe o retea de socializare, un angajat al Penitenciarului Aiud.

Si reprezentantii Sindicatului de la Penitenciarul Aiud au transmis un mesaj de condoleante la „trecerea la cele vesnice, la o varsta prea tanara” a colegului lor.

„Ne-a parasit un om de mare caracter, un om de mare valoare. Vom pastra pentru totdeauna in memoria noastra bunatatea si intelepciunea. Un specialist priceput si un om cu o conduita ireprosabila. Drum lin, in sus spre Cer! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, se arata intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Federatiei Sindicatelor din Sistemul Penitenciar.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.