Care sunt nodurile Lunare ale destinului si ce prezic acestea pentru fiecare semn zodiacal in 2022

Nodurile Lunare ale Destinului sunt doua puncte fictive (Nodurile Sud si Nord) care au o semnificatie simbolica in astrologie. Prima arata zonele in care sunt asteptate dificultati. In acelasi timp, astropsihologul Ksenia Severny ne invata cum sa rezolvam aceste dificultati. Din 18 ianuarie 2022, nodurile lunare s-au mutat pe axa Scorpion-Taur. Pentru urmatorul an si jumatate ne asteapta evenimente legate de influenta acestor constelatii. Astropsihologul Ksenia Shakhova a spus ce se va intampla in aceasta perioada de timp si cum va afecta toate semnele zodiacului.

Ce vor aduce omenirii nodurile lunare de pe axa Scorpion-Taur?

Nodul Sud (Descendent) se va afla in constelatia Scorpion din 18 ianuarie 2022 pana in 17 iulie 2023. Acest semn va spune despre dificultatile care asteapta omenirea in aceasta perioada.

Scorpionul este o constelatie controversata. Pe de o parte, sunt asociate sume mari de bani. Pe de alta parte, fondurile nu sunt adesea personale. Vorbim de imprumuturi, cadouri de lux sau de trai pe cheltuiala altcuiva. Nodurile lunare ale sortii vor arata toate dificultatile asociate cu problemele financiare.

Nodul Nord (Ascendente) este in Taur. Acest semn de pamant se distinge prin stabilitatea si rezistenta sa. El nu cauta sa obtina rapid succesul, ci se duce incet si cu incredere la obiectivul sau.

Cu toate acestea, nu este vorba doar de finante. Nodurile Lunare ale Soartei arata modul in care umanitatea isi gestioneaza resursele. In special, vorbim despre timp si sanatate. Multi, sub influenta Scorpionului, vor simti nevoia sa munceasca si mai mult, fara efort. Acest lucru va duce la deteriorarea organismului.

O lectie de viata pentru multi va fi extrem de utila. Nodurile lunare vor arata principalele subiecte carora trebuie sa le acordati atentie:

utilizarea rezonabila a tuturor resurselor;

asigurarea stabilitatii financiare personale;

recunostinta pentru ceea ce este acum;

refacerea resurselor mentale;

probleme legate de sanatate.

Astropsihologul noteaza ca acest an si jumatate va trece cel mai usor pentru reprezentantii semnelor de pamant (Taur, Fecioara, Capricorn). Ei stiu ce vor si stiu sa-si foloseasca abilitatile in avantajul lor. Nodurile lunare vor fi, de asemenea, favorabile pentru Scorpioni. Reprezentantii semnului vor trebui sa-si ia deciziile mai in serios. Alegerea va trebui facuta pe baza beneficiilor reale, nu a emotiilor.

Noduri lunare si aspecte cu planete in 2022-2023

Timp de un an si jumatate, punctele karmice vor intra in „contacte” cu alte obiecte. Din 18 februarie pana in 14 iulie 2022, nodul va fi intr-un aspect favorabil cu Neptun. Aceasta planeta este responsabila pentru spiritualitate si misticism. Acest eveniment astrologic va usura adaptarea la o noua circumstanta. Interesul pentru religie, psihologie si practici spirituale va creste in societate.

Din 12 martie 2022, Nodul Nord va fi in aspect tensionat cu Saturn. Aceasta va dura pana pe 26.08.22. Saturn este numit planeta de neclintit. Multi vor trebui sa se confrunte cu principii sociale care domina si raman neschimbate mult timp. Va exista o dorinta de izolare.

In aceasta perioada, vor aparea calitati negative precum incapatanarea, lipsa de dorinta de compromis. Saturn este destul de conservator, dar planeta contribuie la purificarea a tot ceea ce este de prisos.

Horoscop pentru toate semnele zodiacale

Berbec .

Nodurile lunare vor declansa o transformare monetara majora. Este important sa faceti totul pentru a economisi banii, refuzati tranzactiile riscante. Risc crescut de a pierde bani si proprietati din cauza unor situatii neprevazute.

Taur .

Va trebui sa va reganditi relatiile cu ceilalti oameni. Cu unii dintre ei nu mai esti pe acelasi drum. Nu va fie teama sa va extindeti aria de responsabilitate. Ajuta-i pe altii, coopereaza cu organizatiile publice.

Gemeni .

Pastreaza-ti linistea sufleteasca. Vine vremea conflictelor si a omisiunilor. Ele nu ar trebui facute publice. Abtineti-va de la decizii impulsive si agitatie, mai ales la locul de munca. Concentrati-va pe relatiile cu alte persoane si pe recuperare.

Rac .

Abtine-te de la tranzactionarea la burse de valori. Intalnirea cu straini si reinnoirea legaturilor vechi vor avea succes. Simtiti-va liber sa priviti spre viitor si sa va indreptati spre obiectivele dvs. Daca ti-a ratat iubirea, actioneaza  cat mai curand posibil.

Leu .

Evenimentele care au loc in viata sunt trimise pentru a-ti intari autoritatea. Perioada favorabila pentru cresterea carierei si imprumuturi. In viata personala,  nu totul va fi atat de lin, dar ar trebui sa te abtii de la a rezolva situatia.

Fecioara .

Norocul te va insoti in chestiuni juridice. Dezvoltandu-va in profesia dvs., nu uitati de sanatate. Timp favorabil pentru sport. Sunt posibile schimbari care va vor imbunatati viata. Sunt legate de creativitate. Documentarea va fi o bataie de cap.

Balanta .

Simtiti-va liber sa va adresati intrebarile. Principalele dificultati sunt legate de munca si imprumuturi. Nu uitati de rude. Amintiti-va ca avarul plateste de doua ori.

Scorpion .

Dedica un an si jumatate creativitatii si placerii. Construieste retele sociale, participa la expozitii si nu uita de stabilitatea financiara. Nodurile lunare vor prioritiza temporar exteriorul fata de interior. Deci, ai grija de reputatia ta.

Sagetator .

Trebuie sa fii econom. Aranjati-va viata acasa, incepeti reparatiile. Configurati-va zona de lucru. Profitati de sansa de a va deschide atelierul, de a inchiria un birou, de a deschide un magazin sau un salon. Abtine-te de la publicitate. Exista riscul defaimarii si barfei.

Capricorn .

Cea mai buna solutie ar fi sa dobandesti noi abilitati. Ca de obicei, vei intelege totul din mers. Dobandirea de noi cunostinte va duce la cresterea motivatiei si a productivitatii. Abtineti-va de la planurile financiare globale pentru viitor.

Varsator .

Este timpul sa intri in afaceri imobiliare. Asigurati-va spatele cu oameni de incredere. Puteti incepe reparatiile, puteti cumpara mobilier nou sau pur si simplu faceti o rearanjare. Lumea exterioara va incerca sa te tulbure, dar „cuibul” tau va deveni mantuire si bucurie.

Pestii .

Nodurile lunare vor aduce o multime de situatii stresante reprezentantilor zodiei. Sunt asociate cu emigrarea, litigiile, un flux imens de zvonuri. Este important sa ai grija de sanatatea ta fizica si psihica.