Horoscop 12- 17 aprilie 2022, cu Pavel Globa. Trei zodii vor fi cu adevarat fericite

Horoscop 12- 17 aprilie 2022. Celebrul astrolog Pavel Globa a vorbit despre cum va fi perioada 12 aprilie – 17 aprilie 2022 pentru fiecare semn zodiacal. Potrivit expertului, la inceputul saptamanii semnele de aer vor fi cu adevarat fericite: Gemeni, Balanta si Varsator. Mijlocul saptamanii va multumi semnele de Apa: Raci, Scorpion si Pesti. Weekendul va fi timpul semnelor elementelor Foc, adica Berbec, Leu si Sagetator.

Prezentare generala a fiecarei zile

Marti te va invata sa privesti lucrurile din lateral. In aceasta zi, este bine sa faci miscare si sa incepi o dieta.

Miercuri va fi creativa si activa. In plus, cumparaturile si cadourile vor avea succes. Incercati sa va multumiti cat mai mult posibil familia si prietenii.

Joi, cunoasteti-va, comunicati cat mai mult posibil si, de asemenea, simtiti-va liber sa plecati in excursii si calatorii.

Vineri, amanati pentru mai tarziu toate cele mai mari si mai importante lucruri. Dedicati aceasta zi familiei si casei, aveti grija de gospodarie. Acordati o atentie deosebita pregatirii cinei.

Sambata, incearca sa faci cat mai multe lucruri.

Duminica, finalizati lucrarile si proiectele pe care le-ati inceput. De asemenea, fa-ti timp pentru a fi cu familia ta. Iti este garantata o buna dispozitie.

Semne de foc

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul va avea o dispozitie excelenta. Stabiliti-va obiective indraznete, dar ganditi-va cu atentie la fiecare pas. Nu te agata de lucrurile mici, concentreaza-te pe lucrurile mari. Weekend-ul este grozave pentru a petrece timp cu prietenii.

Zilele de bun augur vor fi 12 si 17 aprilie, iar nefavorabile – 15 aprilie.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii asteapta un adevarat succes in viata personala, mai ales in primele zile. Veti fi plin de inspiratie pentru a va ajuta sa va exprimati talentele creative. Fii pregatit pentru faptul ca trebuie sa muncesti din greu, dar rezultatele te vor multumi cu adevarat. Weekend-ul este pentru reconciliere si iertare.

Zilele de bun augur vor fi 12 si 13 aprilie, iar nefavorabile nu sunt asteptate.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul sa nu fie imprastiat, ci sa se concentreze pe principalele sarcini si fapte. Uneori trebuie sa uiti de practic si sa-ti asculti inima. Acest lucru este valabil mai ales pentru relatiile cu familia si prietenii. Pregateste-le un cadou. Asteptati-va la vesti importante.

Zilele de bun augur vor fi 13 si 15 aprilie, iar nefavorabile – 16 aprilie.

Semnele de Pamant

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Autoritatea Taurului va fi serios testata. Fii mai cu sange rece si mai hotarat, nu irosi energia pe fleacuri. Finalizati cele mai complexe si importante sarcini. In weekend va vor ajuta rudele si prietenii, cu care veti rezolva probleme destul de dificile.

Zilele de bun augur vor fi 13 si 15 aprilie, iar altele nefavorabile nu sunt asteptate.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Rudele si prietenii Fecioarelor vor avea nevoie de ajutorul si sfaturile lor. Incercati sa justificati aceasta incredere. De asemenea, ar trebui sa-ti asculti propria intuitie si sa-ti arati individualitatea la locul de munca. Fii organizat si responsabil in indeplinirea sarcinilor tale directe.

Zilele de bun augur vor fi 14 si 15 aprilie, iar nefavorabile – 12 aprilie.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii ar trebui sa aiba grija de ei insisi. Asculta-ti intuitia, fa ceea ce te face fericit. Mijlocul saptamanii este potrivit pentru stabilirea obiectivelor si planificarea lor. Weekend-ul este momentul perfect pentru cumparaturi.

Zilele de bun augur vor fi 14 si 17 aprilie, iar nefavorabile – 15 aprilie.

Semne de aer

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii vor fi furiosi si dezechilibrati. Pastrati-va controlul pentru a nu face greseli enervante si actiuni gresite. Mai multa comunicare cu copiii nu va face decat sa va multumeasca si sa va ajute sa supravietuiti situatiilor dificile. In weekend, fiti pregatiti pentru cunostinte interesante si promitatoare.

Zilele de bun augur vor fi 13 si 15 aprilie, iar nefavorabile – 12 aprilie.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta va comunica foarte mult. Veti avea nevoie de elocventa reala. Este contraindicat sa stai inactiv in acest moment, precum si sa rezolvi lucrurile cu rudele si prietenii. Nu acordati prea multa importanta problemelor domestice.

Zilele de bun augur vor fi 12 si 17 aprilie, iar nefavorabile – 16 aprilie.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

In viata Varsatorului vor exista schimbari pozitive serioase. Va puteti impartasi bucuria cu prietenii si familia. De asemenea, puteti incepe diverse proiecte de anvergura. S-ar putea sa va simtiti frustrati si apatici la mijlocul saptamanii, dar acest lucru nu va va impiedica sa obtineti succes. In weekend, pot aparea probleme in viata personala.

Zilele de bun augur vor fi 12 si 15 aprilie, iar nefavorabile – 14 aprilie.

Semnele de Apa

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii ar trebui sa fie atenti in perioada care urmeaza. Fiti pregatiti sa faceti compromisuri pentru a castiga unele favoruri. In relatiile cu familia si prietenii, fiti mai blanzi si mai toleranti. Nu-i provoca pentru a clarifica relatia.

Zilele de bun augur vor fi 15 si 17 aprilie, iar nefavorabile – 16 aprilie.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii ar trebui sa-si extinda domeniul de activitate. Mijlocul saptamanii este potrivit pentru calatorii la rude indepartate. In acelasi timp, fiti corect in comunicarea dvs. Petrece-ti weekendul cu familia si prietenii.

Zilele de bun augur vor fi 15 si 16 aprilie, iar nefavorabile – 12 aprilie.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Totul este in mainile tale. Poate ca este timpul sa te gandesti sa te muti la un nou loc de munca. Luati in considerare totul cu atentie. Miercuri-vineri este un moment minunat pentru a petrece timp cu prietenii. Relaxati-va cu familia la sfarsitul saptamanii.

Zilele de bun augur vor fi 15 si 17 aprilie, iar nefavorabile – 12 aprilie.