Caracteristica Eclipsei totale de Luna: Cum se va schimba lumea dupa 16 mai 2022

Pe 16 mai 2022, locuitorii planetei Pamant vor fi martorii a doua fenomene unice – o eclipsa de luna si o luna plina. Expertii au spus ce este special despre eclipsa totala de Luna din aceasta zi.

Ce este special la eclipsa totala de Luna din 16 mai 2022

Eclipsa de Luna in sine se formeaza atunci cand Pamantul si Luna se aliniaza in fata Soarelui, datorita caruia discul lunar acopera aproape complet discul stelei principale din galaxie, lasand doar haloul sau stralucitor. Acest fenomen este foarte rar.

Particularitatea acestui fenomen este ca se poate schimba foarte mult pe planeta Pamant. Expertii spun ca eclipsa totala de Luna afecteaza alinierea fortelor in politica. Dupa 16 mai 2022, situatiile conflictuale ar trebui sa se atenueze si sa faca loc unei solutionari pasnice a tuturor problemelor. In loc de conflicte, ar trebui sa vina discutii de pace care sa ajute la rezolvarea tuturor problemelor si la incheierea unui acord intre multe state.

Publicitate

O eclipsa totala de Luna poate schimba lumea si in bine. Potrivit expertilor, nu exista nicio indoiala ca dupa 16 mai oamenii vor asista la o imbunatatire a situatiei. Acest lucru se intampla intotdeauna cand lumea observa astfel de fenomene astrologice.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.