Camelia Patrascanu, Horoscop Special. Saturn si Luna Neagra dau peste cap destinele nativilor. Incepe haosul pentru zodii

Horoscop special. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Fanatik.ro,  previziunile astrale pentru perioada urmatoare.

„Planeta va mai retrograda abia anul viitor, in vara. In Pesti, exista o tendinta ca structurile rigide pe care ne-am sprijinit sa intre in disolutie. Sunt ca pilonii unui pod care incep sa fie mancati. Crezurile, regulile sociale, institutii mari, guvernamentale sau transguvernamentale, organizatii la nivel planetar incep sa fie macinat din interior, mai ales in aceasta perioada de final de 2023, prin opozitia lui Saturn cu Luna Neagra din Fecioara. E ca si cum un templu foarte frumos ar fi mancat de termite, micile termite, dar sunt multe.

Luna Neagra in Fecioara vine cu constatari lucide, realiste, despre realitatea de zi cu zi. E posibil ca acest aspect sa vizeze colectivitatile sau acele pozitii, acele reguli care vizeaza omenirea, marea comunitate a oamenilor. Sigur ca ne afecteaza si la nivel individual reluarea tranzitului drept al lui Saturn. Pana acum am putut intelege cauza acestei disolutii, cat Saturn a fost retrograd. Saturn spune ca poate nu e timpul sa renuntam la lucruri, ci doar sa le reformam.

Publicitate

BERBEC

Pentru Berbeci, din ziua de 4 noiembrie 2023 pot avea o reorganizare in privinta muncii si a sanatatii. Isi regandesc ingrijirea, sanatatea. Pot invata multe din lucrurile pe care le-au experimentat la nivel medical. Inteleg mai bine pentru ce sunt niste pastile si tratamente.

TAUR

Pentru Tauri, Saturn aduce mai multa smerenie, mai multa empatie in relatiile cu persoanele pe care le iubesc. Trebuie sa stie sa cultive libertatea celor din jur. A da libertate inseamna sa fii acolo cand celalalt intelege sa isi traiasca libertatea intr-un anumit mod, nu a-l lasa sa isi faca de cap, deraiand, aratand nepasare fata de ce face.

GEMENI

Gemenii au un Saturn foarte intelept. Cand e vorba de responsabilitate, functii, obligatii, e important sa fie mai linistiti. Analizeaza cat ii costa o munca, o profesie, daca mai sunt reprezentati de ceea ce fac.

RAC

Pentru Raci, Saturn structureaza special zona cunoasterii si a studiilor. Pot avea Raci aflati in a doua tinerete care se pot acupa de un studiu nou. Vorbim chiar de studiu academic intr-un domeniu care ii pasioneaza. E foarte activat lucrul asta in harta lor. Cei care au acumulat foarte mult, pot avea dorinta de a preda intr-o forma sau alta, chiar sunt invitati, li se deschide acest culoar pedagogic.

LEU

Pentru Lei, este un tranzit care vine cu intelepciune legata de bani. E vorba de bani care sunt obtinuti in colaborare cu altii. Saturn aduce grija pentru banii pusi deoparte. Poate da atentie la investitii, piata imobiliara, dar si la eficientizarea anumitor activitati profesionale.

Articolul continuă după reclame

FECIOARA

Fecioarele au mai multa intelepciune in felul in care isi gestioneaza propriile abilitati si imaginea de sine. Poate sa fie si momentul in care colaboreaza cu o persoana mai experimentata pe domeniul ei. Poate ca multe isi gasesc un guru. Saturn, in zona relatiilor, poate anunta un parteneriat pe termen lung care poate incepe acum, catre care si ele se deschid. Trebuie sa accepte ca sunt pregatite pentru a sta umar la umar cu o persoana pe care o admira.

BALANTA

Balantele isi restructureaza viata profesionala. Saturn le ajuta sa nu se descumpaneasca, sa nu dezarmeze. Le ajuta sa isi organizeze activitatea intr-un mod mai eficient si mai simplu. Se face o triere incepand cu aceasta toamna. Au un chin in a renunta la anumite proiecte sau activitati.

SCORPION

Scorpionii fac restructurari in plan afectiv, in chestiunile ce tin de pasiunile lor, lucrurile pe care le iubesc. In zona iubirii, au nevoie sa fie mult mai intelepti, sa se simta mai in siguranta cu lucrurile care sunt cum sunt, nu-s perfecte, asta este. Sa isi poata deschide mai usor inima, sa aiba mai multa larghete in a ingadui felul in care este partenerul de viata.

SAGETATOR

Pentru Sagetatori, tranzitul lui Saturn tine de habitudinile lor. Nevoia de liniste, pace si retragere e in conflict cu munca, de aceea responsabilitatile trebuie subtiate. Obligatiile obositoare de care nu mai au chef se pot diminua.

CAPRICORN

Capricornii au restructurarea la nivel de idei si credinte. Isi dau seama ca au fost prea critici sau prea distanti. Acum inteleg ca lumea se schimba intr-un mod care ii si exclude, incepand cu membrii familiei.

VARSATOR

Varsatorii au o reorganizare la nivel de activitate profesionala. Pot reorganiza lucrurile pe termen lung. Saturn le recomanda sa fie economi cu banii pe care ii obtin. Munca cu care obtin banii trebuie sa fie foarte profi, cat stiu atata sa transmita, cat stiu, atata sa faca.

PESTI

Pestii, cu Saturn in mers direct in semnul lor, e vorba de decantarea unui proces de autoanaliza foarte frumos pe care il vor mai avea abia in vara anului viitor. Selecteaza lucrurile care le sunt prielnice, recunosc niste autenticitati personale. Are loc o reasezare in ei insisi, resemnare cu ceea ce sunt, care poate duce la serenare, intelepciune”, a spus astrologul Camelia Patrascanu.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.