Horoscop special cu Neti Sandu. Vin vremuri bune pentru trei zodii. Astrele anunta castiguri pe toate planurile

Horoscop special, 2 noiembrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru a doua zi din ultima luna de toamna. Sa vedem ce ne-au pregatit astrele in aceasta frumoasa zi de joi.

Horoscop special, 2 noiembrie 2023 – BERBEC

O sa faceti, monetarul ca sa reiasa, clar, cati bani trebuie sa va mai intre ca sa va puteti misca in voie, si daca tot nu apar sa faceti demersurile necesare sa vina.

O sa puteti intalni si noi pe cineva care sa fie pe structura voastra sufleteasca si sa construiti o relatie care sa va completeze frumos, in sfarsit.

Publicitate

Horoscop special, 2 noiembrie 2023 – TAUR

Se poate sa v-asezati la masa negocierilor ca sa vedeti daca puteti obtine tot ce v-ati propus de la partenerii de afaceri, sponsori, sau o sa mai dureze pana-i convingeti.

Poate vine cineva cu ganduri de impacare ca nu mai suporta despartirea de voi si inima trebuie sa stie raspunsul.

Horoscop special, 2 noiembrie 2023 – GEMENI

Se contureaza o suma de bani si o sa faceti tot posibilul sa-i puneti la pastrare, dar daca ati tot amanat niste plati, n-o sa se poata.

E bine sa aveti mai multa grija de sanatate si sa va duceti la medic si daca va e prescris un tratament sa-l si luati.

Articolul continuă după reclame

Horoscop special, 2 noiembrie 2023 – RAC

Va cauta cineva care vrea sa va scoata la plimbare, poate sunt niste lucruri delicate, de vorbit intre patru ochi si se lamureste o poveste, o chestiune.

Prietenii insista sa le faceti o vizita, prin tara, pe undeva, si daca va puteti rupe de confortul casnic o sa va duceti.

Horoscop special, 2 noiembrie 2023 – LEU

Poate investiti niste bani in casa, o renovati, reamenajati un corp de casa, il transformati in birou, sau ii dati o alta destinatie, ca sa fie convenabil.

E posibil sa fiti invitati la o nunta prin tara, sau la un botez si sa va duceti pentru o zi, doua in weekend.

Horoscop special, 2 noiembrie 2023 – FECIOARA

Se poate s-aveti ceva de spus, sau de anuntat in scris unui public, se poate si pe online, daca nu de pe o scena in direct si o sa asteptati ecourile de raspuns.

O sa alocati mai mult timp studiului si o sa luati, poate lectii in particular, unii dintre voi – ca poate vreti bursa.

Horoscop special, 2 noiembrie 2023 – BALANTA

Poate le cereti sefilor un bonus, un voucher, niste bani in plus, chiar, si sub forma de bonuri valorice ca sa va echilibrati din punct de vedere financiar.

Poate va asociati cu cineva care se pricepe la o munca anume si va fi un succes de echipa.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.