Camelia Patrascanu, horoscop pana pe 8 august 2022. Vin vremuri grozave pentru cateva zodii

Horoscop pana pe 8 august. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Afla ce se intampla cu zodia ta.

Berbec

Inceputul de saptamana este sub auspiciile muncii. Au mult de lucru, poate nu singuri, dar oricum trebuie sa se concentreze, pentru ca detaliile sunt importante. Luni marti si miercuri relatiile sunt important. Trebuie sa se poarte cu diplomatie, chiar daca isi apara punctul de vedere cu fermitate, sa aduca argumente echilibrate. Pentru final de saptamana sunt foarte atenti ce primesc, ce pot castiga prin intermediul celorlalti. Duminica fac calatori.

Publicitate

 Taur

Inceputul saptamanii este frumos, cu multa creativitate si imaginatie, sau pur si simplu au chef de lucru, lucru care marti si miercuri este foarte eficient. Nu atat sub aspectul banilor, importanta este coeziunea cu oamenii cu care lucreaza, ca toata lumea, ca intr-un concert, sa isi faca treaba foarte bine. Si poate chiar se sprijina mult pe oamenii care acum, prin abilitatile lor, sunt chemati sa ajute. Pentru a doua jumatate a saptamanii relatiile personale, vineri sambata sunt foarte subliniate astral si trebuie sa-si tina temperamentul in frau.

Publicitate

Gemeni

O saptamana care incepe bine. Daca reusesc sa se adune, sa nu se imprastie, atunci pot face inca de luni treburi extraordinare. Foarte interesati de interesele lor sau de comoditatile lor. Intr-o forma minunata marti si miercuri, chiar si inceputul zilei de joi, cu mult spirit intreprinzator, pot bate la multe usi pentru a-si rezolva diverse treburi. Fac tot felul de divigente cu acte care se pot rezolva mai ales miercuri, joi. Pentru vineri si sambata lucru in continuare, dar se sprijina mult pe alte persoane, asa ca de calitatea acestor persoane depinde si rezolvarea unor probleme. Finalul de saptamana este bun si pentru sanatate.

Rac

Acte multe inca de luni, poate si drumuri pe la diverse ghisee pentru a rezolva lucruri si in mod spectaculos, surprinzator, se pot rezolva rapid daca se misca repede. Se pot rezolva inca de luni niste lucruri. Pentru marti, miercuri si joi e nevoie de concentrare, interes pentru familie, pentru camin. Trebuie sa-si organizeze foarte bine treburile, pentru ca pe mai multe fronturi au de rezolvat lucruri. Discutii in familie bune, cu rezolvari. Pentru a doua jumatate a saptamanii, vineri, sambata, romantism.

Leu

Interesati de bani inca de luni, bani care pot veni si din modul in care stiu sa isi pun in valoare atuurile sau sa creeze noi activitati, dar conectate cu ce fac in momentul acesta. Pentru mart, miercuri chiar si joi au drumuri, intalniri, discutii, negocieri, poate chiar si noi colaborari. In tot cazul, stiu sa pledeze foarte bine, cu argumente pentru interesele lor si pot obtine diverse favoruri. A doua jumatate a saptamanii vineri si sambata de exemplu, treburi mai mult in casa si multa tandrete.

Fecioara

Sunt intr-o forma buna astral. Mercuri intra in semnul lor zodiacal, asa incat din aceasta saptamana mintea le merge foarte bine si pot conecta toate datele pe care le-au acumulat in ultimele saptamani. De aceea, inca de luni si apoi marti si miercuri sunt foarte concentrate pe interesele lor, pe ce au de facut, pe obiectivele lor si pot sa bifeze multe obiective pe care si le-au propus. Chiar si financiar, sunt aspecte foarte bune. In a doua jumatate a saptamanii drumuri, vizite, calatorii placute.

Balanta

Ziua de luni vine cu niste raspunsuri sau niste acte rezolvate, sau macar stiu cum sa le rezolve. Aspecte bune si pentru sanatate la inceput de saptamana. Isi gasesc terapeutul sau terapia cea mai potrivita, de aceea, marti si miercuri sunt intr-o forma foarte buna, cu incredere, cu entuziasm, cu elan. Stiu ce vor si isi impun punctul de vedere. Joi si vineri planetele subliniaza banii, care nu trebuie sa fie cheltuiti imprudent, ci cu rost. Si intr-adevar, se pare ca asa vor fi, dar pot castiga bani de pe urma muncii sau unor decizii pe care le iau la locul de munca.

Scorpion

Prietenii sunt subliniati luni si chiar si marti. Au aspecte minunate de intalniri, socializari sau pur si simplu au diverse momente in care sunt populari, sau ceea ce spun ei este foarte receptat de public. Mai concentrati pe ce se intampla in jurul lor si pe persoanele din preajma lor si nevoile lor. Marti si miercuri ciulesc urechile si observa atent ce se intampla, cine ce vrea, cine, ce interese are, astfel incat in a doua jumatate a saptamanii pot avea niste interventii sau niste discutii foarte clarificatoare, in urma lucrurilor pe care le-au sesizat. Cheltuieli in weekend.

Sagetator

Au multe decizii de luat sau de cantarit si de analizat, luni, in special. E bine ca asculte opiniile celorlalti, astfel incat sa-si formeze, sa-si contureze o pozitie foarte clara, dar sa stie si care e distanta dintre ei si cei din jur. Foarte prietenosi. Marti si miercuri pot face noi cunostinte, pot intalni oameni, dar urmaresc sa fie si populari, deci punctele lor de vedere si opiniile lor sunt foarte bine argumentate, de aceea pot fi foarte bine receptate lucrurile pe care le spun catre cei din jur. Vizite placute si flirt in a doua jumatate a saptamanii. Atentie la sanatate si mai multa discretie.

 Capricorn

Intalniri cu oameni importanti sau rezolvarea unor acte importante, luni. In tot cazul, stiu exact, sunt informati ce demersuri trebuie sa urmeze.
Foarte autoritari marti si miercuri, mai ales daca au intalniri in continuare cu oameni de care depind niste decizii. Stiu sa argumenteze si cumva au si actele doveditoare sau date, cifre care ii sprijina. De aceea pot reusi, mai ales in prima parte a saptamanii. Intalniri importante in a doua jumatate a saptamanii, este rost de distractie, de tandrete, prieteni si apropierea oamenilor dragi.

Varsator

Preocupati de bani, nu neaparat sa-i castige, cat sa nu-i piarda sau sa investeasca bine, sau sa-i manipuleze si sa-i distribuie corect. Asta in special luni. Isi fac astfel de calcule. Pentru marti si miercuri, tot felul de intalniri, sau li se cer niste raspunsuri, sau niste productii intelectuale.Trebuie sa-si pregateasca aceste raspunsuri, sa se informeze, sa se documenteze. Au o munca de cercetare de facut si trebuie sa se consulte si cu diverse persoane pentru a gasi cea mai buna solutie, sau cea mai clara explicatie. In doua jumatate a saptamanii din nou, au treburi de rezolvat si poate chiar si contacte, intalniri sau tin cont de o persoana careia trebuie sa-i dea un anumit raspuns. In continuare sunt preocupati ca lucrurile pe care le inteleg si le transmit sa fie foarte clare.

Pesti

Saptamana incepe sub auspicii bune, mai ales relational. Pot avea intalniri profesionale unde pun niste probleme pe masa, argumenteaza bine, vin cu experienta lor, cu lucrurile pe care le cunosc si le stapanesc foarte bine si asta este un plus in discutiile pe care le poarta, fie legat de proiecte, fie au o pozitie anume in cadrul unei activitati. Ideile sunt valoroase si sclipitoare in mediul profesional si pot fi remarcati pentru asta. Pentru marti si miercuri e bine insa sa vada cu cine lucreaza si cum e mai bine sa puna problema, ca sa fie acceptati, intelesi sau oamenii sa fie deschisi si la argumentele lor. Calatorii in a doua jumatate a saptamanii care sunt frumoase, cu oameni agreabili si dragi si catre locuri pe care le stiu foarte bine si unde se pot deconecta.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.