Camelia Patrascanu, horoscop pana la final de Aprilie 2023. Urmeaza o perioada fabuloasa. Vin bani neasteptati pentru acesti nativi

Horoscop pana la final de Aprilie 2023. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Fanatik.ro, previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Afla ce urmeaza pentru zodia ta:

BERBEC

Pentru Berbeci, este un interval cu multe planete in zodia lor. E o mare animatie, cu chef de a face lucruri grozave. Vor avea avant, curaj, chiar sfidare, acolo unde autoritatile se pot impune, unde au autoritate. Nu tin cont de lucrul asta. Isi asuma riscul de a-i contrazice pe ceilalti. Pot initia schimbari in viata lor. Sunt schimbari si sociale, ies din grupuri, nu mai fac fratii. Se gandesc la bani, mai ales spre final de luna.

TAUR

Pentru Tauri, a doua jumatate a lunii aprilie 2023 aduce multa istetime si, in felul acesta, multe lucruri pot fi ajustate sau intarite. Cunosc multe si despre ei insisi. Sunt nevoiti sa fie sinceri, sa recunoasca daca vor cu adevarat un lucru. Isi reanalizeaza angajamentele, daca sunt cu adevarat potrivite pentru ei. Bate un vant de libertate. Au posibilitatea de a se retrage din unele aranjamente. Luna Noua ii va sprijini sa lase in trecut niste resentimente.

Publicitate

GEMENI

Pentru Gemeni, este un interval care poate aduce incheierea unor tulburari la nivel social in comunitatea in care traiesc. Multi prieteni si-au cam aratat adevarata fata. Gemenii au putut constata daca mai e locul lor intr-un context social. Vor stabili, in deplina impacare cu ei, daca merg mai departe cu un anumit grup, o anumita retea de cunostinte. Multi vor dori sa-si repare imaginea in fata unor cercuri sau prieteni.

RAC

Pentru Raci, Luna Noua din 20 aprilie este marcanta. Poate fi vorba de un drum, de o cale pe care vor sa mearga. Luna Noua le spune ca pot incepe un nou drum. Unii ies la pensie, altii ies din niste colaborari. Nu e vorba doar de renuntare, ci si de asumarea unor responsabilitati noi, provocatoare, poate ca onorante. Pentru ca sunt multe aspecte tensionate, e de asteptat ca ies, parasesc, datorita demnitatii, verticalizarii. Unele lucruri nu mai corespund cu credintele lor.

LEU

Leii au o a doua jumatate a lui aprilie in care Luna Noua incheie demersul de o luna in care au tatonat cu autoritatile. Se iveste o schimbare a filozofiei de viata, a valorilor pe care le au. Si-au dat seama in ultima luna ce e corect pentru ei si ce nu. Pot aparea mutatii mari la nivel de constiinta si de crez. Pot incepe planuri si proiecte, chiar daca Mercur va fi retrograd.

FECIOARA

Pentru Fecioare, Luna Noua din 20 aprilie incheie o luna in care au analizat mai atent perspectiva banilor, cum ii castiga, cu cine colaboreaza, ce calitati le sunt rasplatite. Au avut mult curaj, mai mult decat de obicei, in a-si sustine niste drepturi. Mercur retrogradeaza in Taur, tot un semn al banilor. Trebuie sa munceasca mult, sa scrie mult, sa gandeasca mult. Unele vor considera ca nu merita, altele se vor implica in niste cursuri. Se pot razgandi, pot schimba domeniul de interes intelectual. Drumurile pot fi facute in urma unor razgandiri.

BALANTA

Pentru Balante, Luna Noua din 20 aprilie 2023 este importanta pentru ca se afla in zona relatiilor si a parteneriatelor. Aspectele sunt tensionate si constata ce pot cere si nu pot cere, care sunt limitele si se opresc unde simt nevoia. De aceea, si Mercur le ajuta sa inteleaga care sunt limitele celuilalt, indiferent despre cine este vorba. Vor sa vada mai mult calitatile decat defectele.

SCORPION

Pentru Scorpioni, se anunta incheierea unei luni de organizare a vietii si a muncii. Isi propun lucruri ambitioase, solicitante, poate si riscante sub aspectul sanatatii si energiei consumate. Daca miza ii misca, isi pot propune sa faca lucruri mari, care ii solicita, care le strica rutina zilnica.

SAGETATOR

Pentru Sagetatori, a doua jumatate din aprilie 2023 vine cu o trezire la viata, plina de incurajare. Unii incep ceva, au aceasta sansa. E un moment prielnic. Sunt realisti, vad care e pasul corect. E bun entuziasmul, dar e bine sa fie mai realisti. Trebuie sa vada in ce cadru se desfasoara. Pot obtine finante de unde nu se asteapta!

CAPRICORN

Pentru Capricorni, urmeaza stabilirea unui noi proiect de familie. Marte, in zona relatiilor personale, exista persoane apropiate de care ei tin cont. Unii colaboratori sau apropiati nu mai accepta amanare sau neimplicarea lor. Trebuie sa ia niste hotarari mari, sa mearga cot la cot. Se mobilizeaza. E o mobilizare de destin, in sensul ca vor calca intr-un nou registru. E o noua epoca in viata personala.

VARSATOR

Pentru Varsatori, Luna Noua din aprilie incheie o perioada de avant, planuri in mai multe directii. Pentru ca Mercur va fi retrograd, vor stabili o ierarhie, un top: ce e de facut acum si ce e de facut mai tarziu. Este nevoie de aceasta organizare. Daca nu sunt coerenti, daca nu sunt aliniati cum trebuie, Pluto le aduce avertizari legate de disfunctii, incoerente atat de mari incat pot avea tulburari de somn sau de comportament, pentru ca se pun sub niste presiuni mari.

PESTI

Pentru Pesti, se va incheia o perioada ce a vizat banul. Mai mult curaj le-a dat perioada care se incheie pe 20 aprilie. Au indrazneala de a incepe un proiect in numele lor, gandit de ei. Trebuie sa fie mai atenti la acte sau la vize, autorizatii, tot ce vizeaza munca si banii. Ce nu au obtinut pana acum, pot obtine dupa data de 20 aprilie 2023.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializat─â ├«n continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimenta╚Ťie, s─ân─âtate, ╚Ötirile zilei, politic─â, naturiste.