Camelia Patrascanu, horoscop 29 august – 4 septembrie 2022. Se schimba macazul. Mercur in Balanta intoarce si suceste mai multe destine

Horoscop 29 august – 4 septembrie 2022. Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru toate zodiile. Potrivit astrologului, Mercur e bine plasat in Balanta, suntem isteti.

Horoscop cu Camelia Patrascanu pentru saptamana 29 august – 4 septembrie 2022.

Publicitate

Berbec

Au un inceput de saptamana incantator luni, pentru ca au vorbele la ei si pot cuceri orice persoana sau pot convinge, dar efortul acesta de a atrage oamenii de partea lor, sau de a convinge in legatura cu ce fac, dureaza toata saptamana. Relatiile pot fi un pic mai tensionate, mai putin romantice, in a doua jumatate a saptamanii, cand se pune si problema banilor sau a castigurilor si pot avea sentimentul ca nu primesc, sau nu sunt dispuse persoanele si destul de deschise sa le ofere ceea ce asteapta. Voiajele de la finalul saptamanii le repun sufletul in ordine.

Publicitate

Taur

Este un inceput de saptamana cu multe discutii luni, marti, miercuri, la locul de munca, pentru echipa care se formeaza, pentru o buna colaborare, pentru a gasi solutiile cele mai bune. Sunt foarte multe discutii fructuoase, utile, se gaseste numitorul comun, limbajul comun si lucrurile se pot aranja, mai ales cand se discuta despre bani, toata lumea este interesata. De miercuri dupa-amiaza, in special joi si vineri pot fi un pic manipulator pentru ca au tendinta de a controla sau de a fi foarte atenti si grijulii cu intentiile, sau sentimentele celor din jur.

Gemeni

Foarte creativi, imaginativi, jucausi, au mult umor luni, marti si miercuri. Isi pot atrage multi prieteni, iau lucrurile usor sau vad partea luminoasa a lucrurilor si asta poate fi un motor pentru toata lumea. Un inceput bun de saptamana si pentru flirturi sau joaca sentimentala. A doua jumatate a saptamanii ar trebui sa ia lucrurile mai in serios in planul sanatatii, dar si la munca si sa nu incalce drepturile celorlalti, sa fie un pic mai grijulii pentru asta. Discutii conjugale la final de saptamana.

Rac

Saptamana incepe cu preocupare pentru casa, camin sau pentru patratica lor profesionala si e bine ca se concentreaza pe ce au de facut. Aud foarte multe lucruri, nu trebuie sa le transmita mai departe, pun cap la cap niste informatii si creeaza puzzle. Pot face planuri alaturi de membri familiei, mai ales planuri de confort sau mici schimbari. A doua jumatate a saptamanii este mai sentimentala si au nevoie sa se asigure ca sunt iubiti si ca sunt apreciati pentru lucrurile pe care le fac. Pot fi discutii in legatura cu cheltuielile, pentru ca nu vor sa bage mana prea adanc in buzunar. Munca si in weekend.

Leu

Saptamana incepe foarte bine sub aspectul comunicarii si ideilor, ca si cand ar pregati niste proiecte. E posibil sa citeasca si sa scrie mult pentru a aduce informatii de care au nevoie. Discuta cu foarte multe persoane, sunt foarte vivaci intelectuali luni, marti si miercuri. In a doua jumatate a saptamanii e nevoie sa se concentreze pe niste etape concrete pe care le au de bifat acum. Ceva tensiuni conjugale sau in casa, cu membrii familiei, pentru ca vor sa fie lasati in pace sa isi faca treburile si nu prea vor sa participe la ce se intampla in jurul lor. In weekend, distractie si experiente inedite.

Fecioara

Luni, marti, dar si miercuri la inceput de zi, se discuta mult despre bani si poate negociaza un proiect sau o functie. In tot cazul sunt in carti in acest moment si e bine sa isi cunoasca atuurile si sa isi repecte valoarea, astfel incat onorariile sa reflecte valoarea lor reala, nu cea pe care vrea sa o dea platitorul. Pentru a doua jumatate a saptamanii, joi si vineri au nevoie sa se uite atenti in hartii, in acte, drepturi si obligatii financiare pe care le au, mai ales daca fac un aranjament de colaborare. Pot discuta cu persoane care dau niste sfaturi precise, cu specialisti, in special. In weekend, in casa.

Balanta

Saptamana la inceput este aducatoare de energie mentala. Isi dau seama foarte repede de ce se intampla in jurul lor, au cuvintele pregatite, sunt foarte istete, foarte adaptate si tocma de aceea pot face o impresie grozava. Le prinde mai bine sa se intalneasca cu lume noua, deci acum ar trebui, mai ales la inceput de saptamana, sa aiba acele intalniri pe care si le-au pus in agenda, cu oameni care sa faciliteze, sa intermedieze pentru ei, pentru ca au spriit de convingere si fac o buna impresie. A doua jumatate a saptamanii, discutii si ganduri legate de bani, economie fara cheltuieli, asa ca trebuie sa isi puna niste pofte in cui. Voiaje in weekend.

Scorpion

E bine sa fie un pic mai atenti la lege si la ordine. Poate e bine sa se uite in hartii, in contracte, sau sa vada cat se pot intinde, cat pot profita de facilitatile oferite de o anumita lege. Pentru a doua jumatate a saptamanii e bine sa conteze mai mult pe flerul si pe intuitia lor, au nevoie si in plan social, dar si in activitatile de zi cu zi, la locul de munca, pentru a rezolva treburile. Sunt interesati sa fie bine vazuti si chiar pot fi bine vazuti, asa incat isi fac noi cunostinte si noi relatii, joi sau vineri. In weekend, atentie la bani, cheltuiala cu economie pentru distractie.

Sagetator

Foarte sociala aceasta saptamana la inceput. Sunt foarte fermecatori. Poate ca sunt si dornici de noi cuceriri sau vor sa faca impresie si reusesc acest lucru. Se afla intr-o colectivitate care ii nobileaza sau care ii flateaza, oameni pe care ei ii considera valorosi si au de invatat de la aceste persoane cu care se intalnesc la inceputul saptamanii. Pentru a doua jumatate a saptamanii, sa fie mai calmi. Atentionare pentru sanatate. Trebuie sa fie mai grijulii la locul de munca, mai ales daca apar schimbari si trebuie sa faca fata.

Capricorn

Saptamana se deschide pentru ei cu bune relatii profesionale, inclusiv cu autoritatile, cu sefii. Pot fi sedinte si isi pot spune punctul de vedere, puncteaza foarte bine. Sunt foarte isteti, chiar daca subiectele sunt sensibile si delicate. Reusesc sa se faca remarcati prin logica lor si chiar prind simtul dreptatii si al adevarului. Pentru a doua jumatate a saptamanii e mai lejera si mai sentimentala, insa important e sa fie relatia cu oamenii apropiati, pentru ca de acolo vin sentimentele calde si aprecierea. In weekend, duminica, in special, atentie la sanatate.

Varsator

Saptamana incepe luni, marti si chiar miercuri, cu o buna cunoastere a legilor. In tot cazul, trebuie sa fie foarte corecti, sa cantareasca bine cele doua talere, puncte de vedere, opinii ale altora, sa medieze intre tabere adverse, sa fie foarte verticali din punct de vedere moral. De asemenea, sa fie corecti, sa isi faca treaba si sa respecte normele si legea. Pot rezolva foarte multe lucruri cu acte foarte bune. In a doua jumatate a saptamanii, un pic mai rigurosi la locul de munca, sa isi faca datoria, sa dea un bun exemplu si sa nu aiba mila cand trebuie facuta o treaba. In weekend, cu prietenii.

Pesti

Depind de cineva luni, marti si miecuri. Sau colaboreaza cu cineva, dar in momentul acesta chiar depinde de acea persoana cu care colaboreaza si au nevoie sa se sfatuiasca, dar si sa stabileasca niste acorduri, fie ca sunt limite, drepturi si obligatii, sau fie ca sunt apropieri si impartasiri de care au nevoie ca sa simta ca s-a creat o conexiune. Buna relatie si cu apropiatii casei, se pot realiza niste lucruri in casa si se stabilesc niste proiecte. A doua jumatate a saptamanii, drumuri dar si proiecte de viitor pe termen lung, unde necesita niste cheltuieli pe care trebuie sa si le etapizeze foarte bine. Au treburi si pentru weekend.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.