Camelia Patrascanu, HOROSCOP pana pe 28 august 2022. Luna Noua intoarce si suceste destinele zodiilor. Doua zodii primesc vesti grozave

Horoscop pana pe 28 august 2022. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru ultima saptamana din august. Luna Noua vine ca un test pentru zodii. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Berbec

Pentru Berbeci e necesar, in special luni si marti, sa se concentreze pe ce au de facut. Si sa verifice daca ceea ce isi propun are baza solida sau au cu ce sa realizezi. Pentru miercuri, entuziasm, elan si incredere in propriile forte. Ca joi si vineri sa isi dea seama ca felul in care au gandit lucrurile poate nu este potrivit cu contextul pe care il au acum: nu au resurse, nu au oamenii sau conditii. Iar Luna Noua care se formeaza sambata ii invita sa vada daca ceea ce vor sa faca ii afecteaza negativ pe cei din jur, pentru ca e important sa le pese si de cei din jur.

Taur

Pentru Taur, o saptamana care incepe cu diverse diligente sau probelem administrative, multe acte luni si marti. Alearga dupa ele sau ar vrea sa alerge, dar nu au unde, birourile sunt inchise. Oricum, drumurile sunt complicate. Ziua de miercuri este ceva mai fericita, poate cineva la sare in ajutor sau dezleaga o enigma, inteleg cum pot descurca o situatie. Pentru joi si vineri complicatiile pot fi date chiar de dispozitiile lor schimbatoare, atentie la enervari, sa nu aiba cuvinte nepotrivite pentru oamenii cu care interactioneaza. Finalul de saptamana poate fi mai fericit daca au prietenii aproape.

Gemeni

Pentru Gemeni, preocupare pentru bani, luni si marti. Pot avea sentimentul ca sunt pacaliti, ca au facut niste greseli, ca nu au fost bine informati. Isi fac tot felul de griji si calcule financiare. Miercuri este o zi mai senina si solara. Discutii si informatii bune, la care pot ajunge si datorita cunostiintelor si prietenilor, care le dau ponturi si inteleg cum pot sa abordeze mai fericit lucrurile. Luna Noua este destul de complicata pentru ei. Isi dau seama ca de acum intra intr-o etapa in care se bazeaza mai mult pe fortele proprii, iar relatiile cu familia pot fi un pic dificile, daca nu au oamenii aproape de ei in planurile pe care si le-au propus. Pentru finalul de saptamana ar fi bine sa poarte niste discutii cu persoane de incredere, pentru a-si pune ordine in ganduri.

 Rac

Pentru Raci, multe emotii luni si marti. Poate au senzatia ca totul ii vizeaza, afecteaza, totul li se adreseaza. Interpreteaza destul de emotional lucrurile si de aici nu au suficienta claritate, incredere in ei. E bine sa lase pe a doua jumatate a saptamanii niste prime concluzii, pentru a nu se grabi sa-si creeze impresii negative despre lucrurile care se intampla. Stau bine miercuri financiar, lucrurile ies, dau rezultate. Pentru Luna Noua li se atrage atentia sa nu piarda bani. Iar in weekend le-ar prinde bine o calatorie utila si pentru sanatatea lor.

Leu

Leii sunt in expectativa luni si marti sau nu au chef de lucru. Ar fi bine sa nu traga de ei, sa nu isi puna activitati prea dificile. Nu sunt intr-o dispozitie de efort. In schimb, miercuri sunt grozavi, stralucesc, si la propriu, se impodobesc, sunt frumosi, au niste tranzite minunate care ii ajuta sa iasa in evidenta. Luna Noua le da un alt ritm in plan financiar. Sunt mai isteti, mai intreprinzatori. Nu fac bani multi dar aduna din mai multe activitati, sau din ingenioasa organizare a activitatilor. In weekend le-ar prinde bine sa iasa putin din cotidian, o calatorie si mai ales o intalnire cu cineva important.

Fecioara

Pentru Fecioare, luni si marti, nu stiu cum sa onoreze un prieten. Sunt destul de multe emotii: sa refuze nu le convine, sa accepte nu le pica bine. Sau aud tot felul de lucruri, interactioneaza cu oameni apropiati, dar ceva acolo nu se aseaza bine in sufletul lor. In schimb, un taifas, o cina romantica, miercuri, calmeaza lucrurile. Se poarta cu multa sinceritate si asta aduce calritate. Luna Noua poate aduce in viata lor, de acum inainte, o noua etapa, mai grozava. De putere, incredere, elan si hotararea de a avea realizari mari. Pentru weekend, atentie la cheltuieli imprudente.

Balanta

Pentru Balante, foarte autoritare sunt luni si marti. Stiu regulile si le aplica fara mila. Dar poate ca asa se instaureaza mai bine ordinea la locul de munca, dar si in familie. Functioneaza foarte bine dupa norme scrise, sau vorbite si aranjate in asa fel incat toata lumea sa stie ce are de facut. Pentru mijlocul saptamanii, relatii foarte bune de prietenie, intalniri spumoase si chiar curte li se face, sau primesc complimente. Luna Noua atentioneaza cu privire la sanatate, sambata, si incepe o perioada in care e bine sa acorde mai multa atentie acestui subiect.

Scorpion

Pentru Scorpioni, acte, luni si marti. Tot felul de probleme administrative destul de anevoioase, dar pana la urma se rezolva. Miercuri este o zi glorioasa, pot fi incantati de rezultatele pe care le au, mai ales dupa amiaza. Pentru ji si vineri, nu toata lumea priveste cu ochi buni faptul ca iau decizii si sunt autoritari, dar este necesar. Luna Noua relanseaza niste proiecte grozave.

 Sagetator

Pentru Sagetatori, sunt grijulii cu banii altora, sau banii cheltuiti pentru altii. Unii pot simti nevoia unor acte de caritate, sa daruiasca ceva persoanelor pe care le iubesc. Pentru miercuri, mai ales dupa amiaza, minunate vorbe dulci, intalniri cu persoane aflate la distanta. In weekend se anunta tot felul de treburi gospodaresti pe care le bifeaza cu succes.

Capricorn

Pentru Capricorni inceputul de saptamana este foarte relational. Parca calca in varful piciorelor sa nu supere pe cineva, o persoana foarte impresionabila sau sensibila in aceasta perioada. Pot oferi sfaturi luni si marti cuiva care are mare nevoie in acest moment. Stiu sa incurajeze si miercuri si joi, aproape ca sufera pentru persoana aflata in impas. Se rezolva multe lucruri in familie. Sambata, Luna Noua le poate schimba o convingere, un concept sau o regula dupa care se ghideaza si este infirmata de realitate.

Varsator

Pentru Varsatori, multa munca luni si marti. Le place, nu le place, trebuie s-o faca. Daca o fac, descopera noi perspective. Pentru miercuri dupa amiaza, relatii frumoase si duiosie, sau sunt rasplatiti pentru eforturile lor si le pica bine o vorba buna. Luna Noua poate duce o alta politica financiara in viata lor. Se gandesc foarte inspirat cum sa faca astfel incat sa castige cat mai mult si usor. Pentru finalul de saptamana, atentie la sanatate, ingrijire buna.

Pesti

Pentru Pesti, foarte imaginativi si intuitivi. Au un fler extraordinar luni si marti. Indiferent cu cine se intalnesc sau ce au de facut, sa isi asculte intuitia, vocea interioara, pentru ca nu greseste. Miercuri pot avea niste discutii importante la munca sau isi dau seama ce se intampla cu cineva important pe care se bazeaza la locul de munca, si pot interveni salvator, si pentru acea persoana dar si pentru echipa. Luna Noua aduce, de acum inainte, un alt ritm in relatiile personale, alte aranjamente, un alt fel de a pune problema. Au mai multa forta si mai buna reprezentare in relatii, astfel incat pot sa colaboreze pe temeiuri mai profunde.

O saptamana care ne invita sa ne aratam valoarea, sa facem uz de calitatile noastre si sa ne gandim daca ceea ce facem ii impacteaza si pe ceilalti.