Camelia Patrascanu, Horoscop 24-30 ianuarie 2022. Trei zodii sunt vizate de astre.

Horoscop 24-30 ianuarie 2022. Astrologul Camelia Patrascanu a dezvaluit, la Antena 3, ce se va intampla cu zodiile in perioada urmatoare.  Potrivit acesteia, vom avea o saptmana care ne pune pe roate.

Camelia Patrascanu, Horoscop 24-30 ianuarie 2022.

Berbec

Luni – o zi importanta sub aspect partenerial. Pot avea loc intalniri si discutii, sunt draguti si pot atrage de partea lor persoane de care au nevoie pentru a colabora. Se pot teme pentru banii lor – marti si miercuri, fie ca au facut investitii imprudente, fie ca ar avea nevoie de ceva resurse. Nu le primesc de la ceilalti, desi se roaga, asa ca e bine sa conteze doar pe calitatile lor si pe abilitatile lor. Ceva calatorii, poate, vineri, insa duminica sigur au treaba.

Taur

Pentru Tauri este un inceput de saptamana sub aspecte ce indica munca in colaborare, asta mai ales luni. Discutii si poate chiar opozitii, optica diferita, cu alte persoane cu care sunt nevoiti sa colaboreze – marti si miercuri. Joi si vineri pot veni niste solutii, poate si apeleaza la un intermediar, un negociator, un specialist, astfel incat la final de saptamana vin cu foarte multe claritati si decizii bune pe care le iau privind proiectele lor.

Gemeni

Pentru Gemeni, inceputul de saptamana este flamboaiant, se simt foarte bine si de aceea fac lucrurile cumva de voie, au entuziast si elan. Au insa mai mult de tras marti si miercuri, mai ales daca la locul de munca cineva nu isi face treaba sau ei s-au sprijinit prea mult pe cineva si lucrurile nu ies asa cum s-au asteptat. Atentie la sanatate marti si miercuri. Insa joi si vineri pot fi intalniri importante. Trebuie sa fie diplomati, sa aiba tact, pentru ca lucrurile sa iasa bine. In weekend, au grija de sanatate si vor sa fie rasfatati.

Rac

Pentru Raci, ziua de luni este mai grijulie, in sensul ca nu vor sa riste nimic, fac lucruri cu care s-au obisnuit, pe care le stapanesc foarte bine, cu alte cuvinte nu ies din patratica lor. Insa au foarte multa intuitie, fler si in afaceri, si sentimental, si in relatiile cu oamenii – marti si miercuri, si pot folosi aceste fler mai ales cand e vorba de a alege o propunere, daca merge, sa continue pe mana cuiva, sa accepte sau dimpotriva sa se retraga. Vineri au mult de lucru si trebuie sa fie un pic atenti la aspectele juridice sau sa gaseasca un act ratacit, in weekend, cu partenerul.

Camelia Patrascanu, Horoscop 24-30 ianuarie 2022.

Leu

Foarte bunte intalniri sau drumuri pe care le fac luni. Sunt inspirati, se descurca bine, au raspunsuri la toate si isi dau seama foarte limpede de ce se intampla in jur. Sunt foarte concentrati marti si miercuri pentru a pune cap la cap niste informatii, pentru a vedea daca li se potriveste sau nu, daca le pica bine ceva. O propunere, un proiect sau o anumita stare de lucru care s-a creat in acest moment. La mijlocul saptamanii pot fi si discutii, intalniri frumoase cu membrii familiei, ceva alinare, vindecare, povesti din trecut, se sta la taifas. Vineri si sambata isi fac deja planuri pentru o vacanta sau o iesire sau ceva mai aventuros.

Fecioara

Pentru Fecioare, preocupare pentru bani inca de la inceputul saptamanii. Bani din colaborare. Trebuie sa fie foarte clarificate in legatura cu calitatea colaborarii. Merg impreuna cu cineva in ritmul in care si lor le convine sau trebuie sa aiba niste amendamente, sa isi ceara niste drepturi. De aceea, pot fi multe discutii marti si miercuri in legatura cu drepturi si obligatii pentru a nu avea sentimentul ca sunt exploatate. Intalniri bune, discutii bune, minte foarte clara si rezolvarea unor acte. Pentru joi si vineri, atentie pentru casa, nu prea vor sa fie deranjate, insa duminica de voie si activitati foarte frumoase.

Balanta

Sunt inspirate si intr-o forma foarte buna luni. Foarte eficiente si practice marti si miercuri. Isi stiu exact valoarea si cer onorarii mari sau stiu cat pretuieste un anumite efort pe care il fac. Pot fi creative si ingenioase, cu bani putini fac lucruri mari, se descurca bine, pot avea ceva cheltuieli, dar cumva ele sunt eficiente. Pentru miercuri si joi, drumuri sau calatorii sau vorbesc cu persoane de care le e drag. Schimba informatii si sunt foarte stimulate intelectual. In weekend in casa.

Camelia Patrascanu, Horoscop 24-30 ianuarie 2022.

Scorpion

Scorpionii incep saptamana mai pasnic. Nu prea se implica in diverse activitati, stau si observa. Amana intrarea in lucru. Insa sunt intr-o mare forma marti si miercuri, foarte pe faza, foarte intuitivi atat in relatii, cat si in bussiness. Surprind lucruri pe care altii nu le vad, de aceea, mai ales joi si vineri, pot veni cu niste idei financiare sau isi dau seama daca sunt pacaliti sau realizeaza o oportunitate pe langa care ceilalti au trecut. Acte bune in a doua jumatate a saptamanii, iar in weekend vizite placute, eficiente, cu rezolvari.

Sagetator

Pentru Sagetatori, inceputul de saptamana este sub aspectul distractiei sau iau in usor tot ce li se intampla. Mai ales luni, intalniri cu prietenii, vorbe bune, au farmec. Marti si miercuri trebuie sa fie mai grijulii cu sanatatea lor, poate chiar sa isi incarce bateriile daca nu au facut-o in weekend. Pentru joi si vineri sunt in forma foarte buna, dar nu prea vor sa fie sacaiti de griji, acasa, sau de membrii familiei. In weekend au aspecte minunate financiar, zgarciti, nu cheltuie, in schimb pot prinde de veste daca se creeaza un culoar bun pentru afacerile lor sau daca e rost de castigat bani de undeva. Stiu sa negocieze foarte bine orice serviciu pe care il fac.

Capricorn

Un inceput de saptamana foarte bun, au autoritate, se pot intalni cu sefii, au un cuvant greu de spus. In familie sau la munca, depinde care e arealul care ii intereseaza acum. In orice caz, se impun. Marti si miercuri este o zi mai tensionata in plan sentimental, nu prea stiu ce sa faca cu iubitii/iubitele sau cu copiii. Si tind sa le faca pe plac, chiar daca nu prea sunt de acord. Se pare ca si ceilalti au niste dorinte mai speciale si ar fi bine sa aiba loc discutii sau sa intinda o mana de ajutor. Pentru joi si vineri atentie la sanatate, drumurile lungi pot fi obositoare sau le amana mai bine. In schimb, in weekend sunt intr-o mare forma si fac exact ce isi doresc, cum isi doresc si bine ar fi sa petreaca alaturi de iubiti/iubite sau copii.

Camelia Patrascanu, Horoscop 24-30 ianuarie 2022.

Varsator

Pentru Varsatori, un inceput de saptamana in care sunt preocupati de niste acte, vor sa cunoasca detaliile unei legi, pentru ca are impact asupra lor, discuta cu persoane avansate spiritual, moral sau citesc lucruri care ii inspira. Marti si miercuri, pot fi tensionati in cariera daca au sarcini care nu prea trebuia sa cada in carca lor, dar de care trebuie sa se ocupe din diverse pricini sau poate cineva chiar ii face responsabili de ceva ce nu ar fi trebuit ei sa raspunda. Asa ca pot avea loc clarificari, poate joi si vineri, si poate si multi Varsatori vor sa se elibereze de niste responsabilitati care nu li se par onorante sau potrivite pentru ei. In weekend au nevoie sa isi adune gandurile si bine ar fi sa stea un pic mai departe de lumea dezlantuita si sa gaseasca un loc tihnit si pasnic.

Pesti

Pentru Pesti, un inceput de saptamana cu multe discutii, negocieri. Au farmec si conteaza foarte mult persoana de langa ei, in special luni pentru ca trebuie sa primeasca sfaturi sau tandrete. In schimb, marti si miercuri destul de multa agitatie, in special in jurul unor acte financiare pe care trebuie sa le obtina sau sa faca anumite diligente pentru a-si obtine drepturile. Poate fi vorba si de niste contracte sau de niste proiecte. Pentru joi si vineri sunt intalniri importante sau ganduri foarte profunde pentru cariera lor, iar realizarea, in acest moment, in viata lor. Profesional sau personal. Decizii mari in doua jumatate a saptamanii. In weekend alaturi de prieteni si se simt foarte bine sau rezolva multe lucruri si asta ii bucura.