Camelia Patrascanu, horoscop 18-24 iulie 2022. Se schimba macazul si se limpezesc apele pentru cateva zodii

Horoscop 18-24 iulie 2022. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru toate zodiile. Afla ce ti-au rezervat astrele.

Berbec

Daca la inceputul zilei de luni sunt mai timizi, sau lasa lucrurile sa curga, dupa-amiaza zilei de luni marti si la inceputul zilei miercuri sunt transanti si trebuie sa spuna daca le place sau nu le place, potrivit sau nu e potrivit ceva pentru ei. In primul rand, pe ei se clarifica, ca dupa aceea, joi, vineri isi apara si drepturile financiare, pun piciorul in prag si spun ce este nevoie pentru ei, care este dreptul lor si ce trebuie sa primeasca, de fapt, pentru efortul facut. Sansa de a castiga banii in a doua jumatate a saptamanii. Calatorii in calatorii.

Taur

Iau aminte, mai ales marti si miercuri la niste erori pe care ei le-au facut in relatiile de colaborare, in felul in care au pus problema si au apreciat evenimentele si oamenii. Sunt foarte sinceri cu ei, astfel ca joi si vineri pot sa se repozitioneze. Pot recunoaste in fata lor ca n-au calculat corect, ca s-au inselat, ca poate au facut greseli mari si ca este timpul sa corecteze lucrurile si chiar pot face aceste corectii. chiar si financiare in weekend

Gemeni

Saptamana este aducatoare de adevar si dreptate, mai ales in relatiile sentimentale, felul in care au judecat persoana care i-a iubit sau nu i-a iubit. Lucrul acesta nu le pune in ordine doar inima, ci se pot repozitiona fata de o persoana importanta si fata de proprii copii. Se gandesc mult la viitorul copiilor, astfel ca in a doua jumatate a saptamanii, joi-vineri pot lua niste decizii mari privind felul in care pot sprijin si modela viata copilului lor sau a unei persoane iubite.

Rac

Saptamana aduce curaj, demnitate atat la locul de munca, cat si in relatiile personale, nevoia de a nu mai fi neglijati, ignorati sau desconsiderati. Mai mult, pot avea chiar curajul, in urma unor consultari, de a-si schimba destinul, de a schimba firul vieti, de a se duce pe o alta cale, care e mult mai prielnica pentru ei. Nu fac o alegere doar pentru castig, doar pentru bani sau doar pentru faima, dimpotriva, astea costa si pot face alegeri doar pentru linistea si sufletul lor.

Leu

Saptamana este marcata de putere si autoritate, de succes, de nevoia de a face lucruri reprezentative, cu adevarat. Isi spun opinia, mai ales luni, marti, in legatura cum vad ei lucrurile, cu felul in care vad lucrurile si cu adevarurile lor. Unii se pot supara, dar sunt atat de hotarati si de vehementi, incat n-are nimeni timp de replica. In a doua jumatate a saptamanii, joi-vineri, pot lua, de asemenea, niste decizii de destin, mai ales in cariera sau in actiunile importante si vizibile care se adreseaza si publicului, sau oamenilor, societatii si pot rupe o alianta daca nu functioneaza bine. In weekend, cu prietenii.

Fecioara

Calcule financiare. Poate ca unele fecioare chiar calculeaza daca sa stea sau sa nu stea intr-o colaborare, poate parteneriat conjugal, in functie de pierderi, de tip de energie, de sanatate sau de bani. Aceste calcule le fac inca de luni-marti si chiar la inceputul zilei de miercuri. Foarte preocupate de aceasta idee, ce e toxic in mediul lor, cu cine sau insotit, cate sprijinite sunt, si ce le iese in parteneriat. In a doua jumatate a saptamanii, joi si vineri in special, sunt dispuse sa ia niste decizii foarte importante, de destin, de viitor, sa-si schimbe viitorul prin deciziile pe care le iau, chiar daca sunt disconfortante.

Balanta

Prima saptamana este foarte relationista, cu ochii pe partener, cer raspunsuri, provoaca discutii. Daca au cu cine, lucrurile se lamuresc, daca nu au cu cine, in a doua jumatate a saptamanii sunt nevoite sa hotarasca singure, desi nu ar vrea asta, pentru ca sunt dispuse la dialog, dar in locul partenerului cu care vor sa dialogheze, sunt puncte de suspensie. Aceste decizii sunt si cu sacrificii financiare, pe care se pare ca le accepta doar pentru a avea alaturi o persoana de calibru. Calatorii in weekend.

Scorpion

Munca la inceput de saptamana, astfel ca luni-marti si inceputul zilei miercuri trebuie sa dea tot ce au mai bun. Se grabesc, fac lucrurile contracronometru, au o agenda foarte incarcata, dar se misca bine si pot rezolva intr-adevar multe lucruri, chiar administrativ. Iau initiative, dar de ei depinde, deci ei sunt motorul. In a doua jumatate a saptamanii, miercuri dupa-amiaza, joi-vineri, relatii surpriza. Persoanele pe care contau s-ar putea sa nu fie disponibile. S-ar putea ca ei sa isi piarda interesul, le sare tandara destul de repede. Sunt foarte usor de provocat de catre cei care nu tin ritmul cu ei. In weekend, calmare.

Sagetator

Simt al socialului, al imaginii personale. Sunt intr-o mare forma, foarte vivaci, unii cu chef de amor sau de discutii, de a impresiona. Au nevoie de public si primesc foarte bine complimentele in primele zile ale saptamanii. Pot face tot felul de excese si isi permit niste placeri, insa de joi si vineri intra pe alt fir, sunt mai constiinciosi. Poate ca si corpul le da niste semnale. Trebuie sa fie atenti cu sanatatea lor in aceasta perioada. La locul de munca se intampla lucruri din neatentie, din graba, sau pentru ca nu sunt prezenti chiar fizic la locul de munca. Trebuie sa repare urgent ce se strica. In weekend, cu partenerul sau cineva apropiat.

Capricorn

Foarte concentrati la ce au de facut, in primele zile ale saptamanii, mai ales pe probleme de familie, de casa sau probleme conjugale. In tot cazul, interesul personal este cel care ii preocupa la inceput de saptamana si viata personala. Sunt prudenti, au rabdare, observa bine ce se intampla in jurul lor. Tocmai de aceea, joi si vineri au reactii foarte pertinente si rapide, dau replica sau stiu sa se adapteze. Relatia cu copiii este surprinzatoare. Poate veni unul din copii cu o vesta surpriza. In weekend munca.

Varsator

Sunt cu gandul la bani, dar nu sau mult cu gandul la bani, pentru ca dupa aceea trebuie sa se gandeasca la niste acte, contracte, obligatii contractuale sau angajamente pe care si le iau, sau le modeleaza daca le-au luat, marti si miercuri. Trebuie sa fie foarte atenti la ce s-au mai am angajat sa faca pe termen lung si daca e fezabil pentru ei. De asemenea, pot primi propuneri in prima parte a saptamanii, pentru niste evenimente care sunt foarte simandicoase si placute, cu imagine buna. Ramane de vazut daca accepta, dar se pare ca da. Pentru a doua jumatate a saptamanii, multa agitatie in casa, planuri care se schimba, oameni care zic ca vor, pe urma nu mai vor. E destul de multa nesiguranta, insa abia in weekend isi linistesc inima.

Pesti

Foarte preocupati de bani in primele trei zile ale saptamanii si bani cheltuiti, deci este un flux financiar. Banii vin si apoi pleaca. Daca tin bine aceste portocale in mana, e bine. Pentru a doua saptamana, atentie la drum pentru cei care calatoresc. De asemenea, atentie la vorbele care se trimit la distanta catre alte persoane, pentru ca pot schimba si in mod neplacut destinul unei relatii, a unei cooperari. Pe de alta parte, vesti foarte importante pe care le afla in a doua jumatate a saptamanii. In weekend, cu familia.