Camelia Patrascanu a facut anuntul! Mercur retrograd aduce schimbari radicale in vietile nativilor. Ce se intampla cu zodiile pana pe 3 iunie

Astrologul Camelia Patrascanu a anuntat ce aduce Mercur retrograd tuturor nativilor. Mercur retrogradeaza in Gemeni in perioada 10 – 22 mai si apoi in Taur intre 23 mai si 3 iunie.

Berbec

Multe calcule si analize pana pe 22 mai. legate de cunostintele lor, date, cifre. Au nevoie sa mai acumuleze sau sa-si mai raspunda la niste intrebari, iar apoi vorbesc efectiv de bani. Demersul trebuie sa fie al lor, banii lor, pentru ca din alta parte nu este recomandat sa ia.

Taur

Acest Mercur retrograd aduce preocupare pentru bani, mai ales acum pana pe 22 mai. Simt ca e momentul sa castige ceva, insa Mercur retrogradeaza in semnul lor zodiacal, deci atitudinea lor este importanta, nu a celorlati.

Gemeni

E foarte important in aceasta perioada echilibrul nervos, nota in care gandesc despre ei si despre o situatie in care sunt prinsi. Mercur retrograd le recomanda sa-si analizeze pasii pe care i-au facut, dar si atitudinea, dispozitia, ca sa nu piarda cumva pe mana lor.

Rac

Perioada cu Mercur retrograd poate viza sanatatea, mai ales psihica. Banii pot depinde de cat de dificila sau obositoare este o colaborare. Pe de alta parte, simt ca nu sunt recunoscuti sau nu sunt pusi in lumina corecta si de aceea dupa 23 mai prind glas si isi cer locul de drept.

Leu

Mercur retrograd vizeaza planuri si proiecte noi si avangradiste sau schimbari indraznete in viata, mai ales in perioada 23 mai – 3 iunie, cand Mercur retrogradeaza in zona statului si al carierei. Este posibil sa analizeze o intentie de a lor sau o propunere luata zilele acestea si sa vada daca le este potrivita. Raspunsul le poate modela viata.

Fecioara

Mercur retrograd vorbeste despre implinire, reputatie si cariera. Acum au ocazia sa lupte pentru un statut mai mare sau o functie mai mare, dar numai prin abilitatile lor intelectuale pot ajunge la o conditie mai buna. Trebuie sa aiba curajul sa-si etaleze aceste cunostinte.

Balanta

Balantele intorc pe toate partile niste idei sau niste intentii si proiecte si sunt interesate mai ales de aspectele morale. Retrogradarea se va dovedi delicata din punct de vedere financiar. Tendinta de a crede ca pierd bani din partea cuiva.

Scorpion

Au nevoie de niste solutii astfel incat sa micsoreze niste pagube sau sa poata pune mana pe niste bani sau pe niste bunuri la timp, ca sa nu aiba o paguba. Multe dintre aceste aspecte trec prin hatisuri juridice. Mercur retrograd le este de mare ajutor pentru ca le da timp mai rezolve niste hartii nerezolvate la timp, astfel incat sa nu piarda niste beneficii sau oportunitati.

Sagetator

Pentru Sagetptori banii vin si in functie de cat de credibili sunt ei. Este foarte posibil ca in orice intreprind acum sa fie foarte importanta credibilitatea.Trebuie sa se asigure ca termenii sunt clar transmisi, ca sunt intelesi corect. Dupa 23 mai, Mercur retrogradeaza in zona muncii, a planurilor pe care si le fac si le cere sa fie foarte practici si aplicati si sa munceasca, deci sa se tina ei de termene.

Capricorn

Maniera in care se rezolva lucrurile, atat la munca, cat si pe langa munca, cere mai multa supleta mentala si adaptabilitate. Lucrurile se pot rezolva pe mai multe cai. Poate ca aceste sugestii le primesc nu de la persoane atat de experimentate cum sunt Capricornii, dar care merita ascultate, pentru ca au o mai mare lejeritate de a gandi solutii.

Varsator

Banii pot veni resursele pe care le au, nu atat ei personal, cat in familie. Au nevoie de o minte sclipitoare ca sa gaseasca solutii geniale la problemele materiale care se pun. Mercur retrograd le poate aduce o solutie la o problema locativa.

Pesti

Mercur retrogradeaza in zona sigurantei de sine. Vor multe, iar Mercur ii indeamna sa-si intinda aripile, dar trebuie sa aiba incredere si sa nu ezite. Trebuie sa se duca pe directia pe care si-au fixat-o, sa puna in practica ideile si proiectele.