Atac fara precedent la adresa Romaniei: ”Nu avem nevoie de Romania si Bulgaria nici in Uniunea Europeana, nici in Schengen”

Europarlamentarul german Guido Reil, din partidul „Alternative für Deutschland”, a catalogat Romania drept „Vestul Salbatic” in mijlocul Europei, facand referire la nivelurile de coruptie si crima organizata in cele doua tari, noteaza Euractiv.

Guido Reil (AfD, Grupul Identitate si Democratie – ID) spune ca a fost de multe ori in Romania in ultimii ani, acolo e Wild West-ul Europei, in Ucraina e mai multa ordine, o infrastructura mai buna.

”Romania este vestul salbatic al Europei, un vest salbatic in inima Europei. Prin urmare, intrebarea este: Cum este posibil asa ceva? Cum se poate ca o tara cu o infrastructura atat de proasta, cu un nivel atat de inalt al infractionalitatii si al coruptiei, sa fie membru al Uniunii Europene?

Publicitate

Articolul continuă după reclame

S-a uitat cineva sau a verificat cineva inainte de asta? Se pare ca nu!

Foarte multi bani au curs in ultimii ani si s-a crezut ca daca sunt virati mai multi bani spre o tara corupta, lucrurile se vor imbunatati. Nu avem nevoie de Romania si Bulgaria nici in Uniunea Europeana, nici in Schengen”, a spus eurodeputatul de extrema dreapta Guido Reil.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.