Cresc salariile in Romania! Anuntul facut de Marcel Ciolacu!

Marcel Ciolacu, presedintele Partidului Social Democrat (PSD) si al Camerei Deputatilor a facut anuntul.

„Din punctul meu de vedere, ele trebuie majorate de la 1 ianuarie. Vedem ce se intampla si in celelalte state europene, este o batalie pe forta de munca. Traim cu totii in Uniunea Europeana si exista o migratie a fortei de munca. Fara sa marim salariul minim pe economie, migratia va continua catre alte zone. Deci trebuie sa intervenim, nu putem doar sa ne plangem ca nu avem forta de munca sau sa cautam solutii nu neaparat adecvate pentru a mentine forta de munca. Trebuie sa intram intr-o normalitate”, a declarat Marcel Ciolacu, dupa ce a fost intrebat daca ar fi de acord cu majorarea salariului minim, dar nu de la 1 ianuarie.

„Sunt ferm convins, dupa anumite discutii – si nu va ascund faptul ca, chiar daca nu am avut acele celebre coalitii, asta nu a insemnat ca impreuna cu prim-ministrul si resposnsabilii din Ministerul de Finante noi nu am avut intalniri si nu am discutat si despre executia bugetara de anul acesta, discutam si despre urmatoarea rectificare bugetara si de viitorul buget. In acest moment, este prima oara de la Revolutia cand bugetul va fi facut pe programe, cred ca este o dezvoltare si a statului roman dar si a viitoarei Romanii pe care ne-o dorim. Cate procente sunt nu am stabilit inca in coalitie, dar sunt ferm convins ca vom stabili cat mai repede acest lucru”, a mai spus liderul Social Democratilor.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.