Antena 1, surpriza mare pentru telespectatori. Scarlatescu, Bontea, Dumitrescu, Dan Negru si Bendeac, la un pas sa revina

Antena 1, Postul de televiziune detinut de Dan Voiculescu vrea sa investeasca o suma considerabila pentru a-si aduce inapoi vedetele care au contribuit la rating-ul ridicat.

Dupa premiera dezamagitoare a primului episod din sezonul 13 al emisiunii „Chefi la cutite”, situatia la Antena 1 s-a tensionat. Conform informatiilor de pe cancan.ro, eforturile sunt concentrate in directia readucerii vedetelor de top in grila de programe.

Se pare ca un buget generos de cinci milioane de euro a fost alocat pentru a-i atrage inapoi pe Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu – cei trei bucatari de la „Chefi la cutite”, pe Dan Negru si pe Mihai Bendeac, fostul protagonist al emisiunii „iUmor”.

Publicitate

Remuneratii uriase pentru vedete

Aceasta suma impresionanta nu numai ca acopera eventualele clauze de reziliere ale contractelor, ci si salariile acestor vedete, oferindu-le un stimulent financiar puternic pentru a reveni. O sursa din cadrul trustului a dezvaluit ca atmosfera la Antena 1 este tensionata, in special avand in vedere faptul ca emisiunile de top precum „Chefi la cutite” si „iUmor” au parasit deja grila de programe. Cu „Neatza cu Razvan si Dani” ramasa ca principala atractie, presiunea pentru recuperarea terenului pierdut este mare.

Articolul continuă după reclame

„Pentru Antena, este o lupta cruciala cu PRO TV-ul pentru emisiunile de top. Acum se afla intr-o situatie dificila, avand doar cateva emisiuni ramase. Costurile pentru a-si readuce vedetele precum Dan Negru sunt semnificative, mai ales ca acesta este deja bine angajat la Kanal D. Exista multe aspecte financiare de luat in considerare”, a declarat sursa pentru cancan.ro.

Dan Negru a fost prima vedeta care a parasit Antena 1 acum doi ani, mutandu-se la Kanal D pentru a-si continua cariera in domeniul culturii generale. Mihai Bendeac a urmat, dar plecarea sa a fost mai tumultoasa, fiind in urma unui conflict cu Antena Group care a ajuns in instanta.

Ultimii care au parasit Antena 1 intr-un mod extrem de mediatizat au fost Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea si Florin Dumitrescu. Acestia si-au dat demisia din echipa „Chefi la cutite”, generand un scandal imens in mass-media.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.