Andra, mesaj emotionant langa patul de spital al lui Catalin Maruta: „De 16 ani trecem prin…”

Pe Instagram, Catalin Maruta a distribuit un clip in care apare intins pe patul de spital, in timp ce Andra plange langa el. Prezentatorul de la Pro TV a fost supus, pe data de 12 ianuarie, unei interventii chirurgicale la picior, o operatie la ligamentele incrucisate care nu mai putea fi amanata.

Catalin Maruta a declarat ca nu are foarte mari emotii in ce priveste interventia, insa Andra nu a mai rezistat presiunii si a izbucnit in lacrimi.

Cu ochii in lacrimi, Andra i-a marturisit sotului sau ca se teme pentru el si ca si-ar dori sa fie ea operata in locul lui.

Publicitate

„Ce faci, iubire? Te-ai imbracat, ti-ai luat costumul de asistenta? Ai emotii? Nu cred? Pe bune?”, a spus Maruta.

„Ce sa fac, te mangai! Stii cum simti tu cand ma duc la operatie si ai vrea sa fii tu in locul meu. Asta simt eu acum”, i-a raspuns Andra cu lacrimi in ochi.

„Ea este iubita”, a incheiat Maruta.

Andra a postat si un mesaj pe Instagram, alaturi de o fotografie cu ea si sotul ei, in care si-a declarat intreaga ei sustinere. „De 16 ani impreuna, de 15 ani casatoriti. Intotdeauna impreuna. Trecem prin toate tinandu-ne de mana!”

Ce spunea Maruta inainte de operatie?

„Sunt programat sa fac o operatie de ligamente incrucisate. Voi lipsi o perioada de la emisiune. Imi e frica de tot, imi e frica de interventie. Nu te mai simti ca la 20 de ani, normal. Numai ca problema mea este de la niste ligamente incrucisate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanta. Numai ca la mine s-a intamplat pur si simplu.

S-a intamplat in vacanta de vara, ma jucam cu fiul meu pe plaja. M-a prins piciorul pivotat, neincordat, m-a lovit un val foarte puternic si mi-a rupt ligamentele incrucisate. Va trebui sa ma operez, ceea ce va fi foarte distractiv”, a anuntat Catalin Maruta, chiar in propria emisiune.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.