Lisa Marie Presley, unica fiica a lui Elvis Presley, a murit. Anuntul a fost facut chiar de mama sa: „Frumoasa mea fiica ne-a…”

Lisa Marie Presley, unica fiica a lui Elvis Presley, a murit. Anuntul a fost facu de mama sa, transmite CNN. Ea fusese dusa de urgenta la spital dupa ce a suferit un stop cardiac.

Lisa avea 54 de ani.

”Cu inima grea, trebuie sa impartasesc vestea devastatoare ca frumoasa mea fiica Lisa Marie ne-a parasit. Era cea mai infocata, puternica si iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodata”, a spus Priscilla Presley, intr-o declaratie transmisa de un reprezentant al sau.

”Facem apel pentru intimitate, in aceste momente in care incercam sa gestionam aceasta pierdere profunda. Va multumim pentru dragoste si rugaciuni. La acest moment nu vom face alte declaratii”, a mai spus aceasta.

Priscilla Presley si restul familiei Presley sunt ”socati si devastati de moartea tragica a iubitei lor Lisa Marie”, a transmis un reprezentant al familiei, intr-o declaratie oferita CNN.

”Ei sunt profund recunoscatori tuturor pentru sprijin, dragoste si rugaciuni si solicita intimitate in acest moment foarte dificil”, scrie in declaratie.

Lisa Marie Presley, care a fost dusa de urgenta la spital, dupa ce a fost gasita la domiciliu in stop cardiac, se afla la terapie intensiva, fiind in coma indusa si sustinuta in viata de aparate, cu ajutorul unui stimulator cardiac, anunta TMZ.