Anamaria Prodan nu mai tace dupa ce Reghe a vorbit despre Ionela Prodan: „Era sa fac infarct. L-a iertat de nenumarate ori”

Anamaria Prodan a reactionat dupa ultimele declaratii a le lui Reghe.

„El este pierdut in timp si spatiu”

„Tu acasa erai ‘soare’ si amanta te umilea, te batea, te scuipa, te injura. Saracul de el, cu un pahar de vin in fata nu prea mai stia cu sa lege cuvintele.

La modul: el are o relatie buna cu copilul, dar nu mai are o relatie buna cu copilul. Dar el vede copilul, dar nu l-a mai vazut. El saracul, daca va uitati, este pierdut in timp si spatiu.”, a declarat Anamaria Prodan pentru „Acces Direct”.

Impresara a mentiont ca, pe parcursul casniciei, ea a fost cea care a luptat pentru bunastarea familiei, in timp ce Laurentiu Reghecampf avea relatii extraconjugale.

„Eu sunt locomotiva care a tras toata aceasta familie. El investea in femei. Are amanta de 8 ani. Ii deschide business-uri. Pai, eu stiu si cine e femeia. Fata se ascunde de rusine, de rusine ca nu scapa de el.”, a mai spus Prodanca.

„Eu cred ca el a avut voie de la amanta sa faca nunta”

„Eu cred ca el a avut voie de la amanta sa faca nunta. Noi n-am stiut nici macar in ziua petrecerii, in Biserica, ca unul din prietenii comuni ii tinea telefonul si amanta il teroriza. Imi doresc sa dispara definitiv.”, a adaugat impresara.

Anamaria Prodan, acuzatii la adresa lui Laurentiu Reghecampf.

„Cand am gasit dosarul era sa fac infarct. Eu n-am stiut. Deci, jumatate din acesti bani. El se ducea si mama il punea sa semneze cu martori ca a luat acesti bani. Imi spunea: ‘Mama, tu nu poti sa decazi’.

L-a iertat de nenumarate ori, cand stia cu ce nenorocite de femei umbla si il invata ca pe propriul copil cum sa nu dea prilej discutiilor de genul ‘Reghecampf e gasca orasului’, ‘Reghecampf e platitor’, ‘Reghecampf pleaca cu prostituate’. Noi ne-am chinuit teribil. Reghecampf nu mai are bani de foarte multi ani.”, a marturisit Anamaria Prodan.

„Reghecampf mi-a pus microfoane in casa”

„Reghecampf l-a pus sa puna microfoane in casa, pe care eu le-am gasit instantaneu. Dumnezeu ma iubeste. Cand am venit din Dubai, in prima noapte, acum 7 luni. Statea si ne urmarea noaptea cum dormim in pat, cate 5-6 ore.”, a declarat impresara.