Anamaria Prodan, decizie radicala dupa Anul Nou. Ce a facut impresara la Snagov

Anamaria Prodan a inceput anul 2022 cu cateva decizii impotriva lui Reghe. Impresara vrea sa recupereze tot ceea ce apartine familiei sale. Anamaria a schimbat deja yala la vila din Snagov.

Anamaria Prodan, decizie radicala dupa Anul Nou.

Fiica Ionelei Prodan se pregateste pentru prima intalnire cu Reghe la procesul de divort. Impre4sara a anuntat ca vrea sa recupereze de la sotul ei tot ceea ce nu i se cuvinte, ce face parte din munca ei. Ea a precizat ca singurii care trebuie sa se bucure de ceea ce a realizat ea in toti acesti ani sunt copiii.

„Anul acesta in foarte scurt timp va aduce inapoi tot ce a sustras. Atunci amanta sa stea cu el si sa faca bani amandoi de la 0, caci eu l-am luat asa. Munca mea este doar pentru copiii mei, nu pentru amantele lui Reghecampf”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Impresara a schimbat yala la vila din Snagov unde se afla multe dintre bunurile familiei, intre care si obiecte de valoare. Veseta a nuntat ca avocatii pe care i-a angajat lucreaza pentru a recupera tot ceea ce este de recuperat de la sot. In luna februarie, mai exact pe data de 7, este programat primul termen al divortului dintre ea si antrenorul de fotbal.

Anamaria a spus ca deja prima batalie a fost castigata. Este vorba despre ordonanta prin care sotul ei ii interzicea sa-i foloseasca numele de familie.

Anamaria Prodan, cadou la final de 2021.

La finalul anului 2021, Anamaria si-a facut un super-cadou. Femeia nu se uita la bani atunci cand vine vorba de dorintele ei sau ale celor trei copii. De data aceasta, vedeta si-a cumparat un Lamborghini Aventador 63 Edition care atinge 350 km/h si prinde suta in doar 2,8 secunde.

Pretul unui astfel de bolid este de 517.770 de dolari. Anamaria Prodan are o avere estimata la 60 de milioane de euro.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.