Anamaria Prodan da de pamant cu Reghe dupa prima infatisare a divortului: „Esti 0 barat. Il rog de 9 luni sa-si vada copilul! Te ascunzi prin taverne si minti ca esti la manastiri”

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au avut prima infatisare la divort, luni, 7 februarie. Impresara a transmis ca procesul a fost amanat.

In presa mondena au aparut mai multe informatii cum ca Anamaria Prodan doreste custodie exclusiva pentru copilul pe care il au impreuna.

„Nu exista asa ceva. Eu nu am facut cerere pentru a-l decadea din drepturile parintesti pe Reghecampf pentru ca nu-mi doresc asa ceva. Copilul trebuie sa-si iubeasca amandoi parintii! Eu il rog pe Reghecampf de 9 luni sa vina sa-si vada copilul. Nu doreste nici sa i-l trimit la Craiova si nici sa vina sa-l vada.

Copilul sufera enorm, dar a inteles, caci este foarte destept. Stie ca tatal lui a luat-o pe un drum gresit, dar este cel ales de el. Eu nu permit copilului sa-l judece pe tatal lui, caci, si in sant daca ajunge, Bebeto are datoria de a-i da un pahar de apa. Reghecampf este genul de om condus de oameni mici, fara valoare. Reflectia lui interioara este exact suma actiunilor pe care le-a facut!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click.

„El, saracul, nu beneficiaza nici de respectul amantei … ce sa mai vorbim de respectul populatiei. El a dovedit ca nu poate mai mult decat o lume mediocra, jenanta, plina de mizeria <suptului>. Pentru Reghecampf nu au contat copilul si durerea lui, refuzand sa-l vada sistematic! A contat faptul ca a cunoscut intr-un bar de noapte o fata venita prin Dubai, culmea, si foarte cunoscuta de toti prietenii lui (inaintea lui) la care el s-a impotmolit, a decazut.

Pentru a beneficia de atentia fetei respective, care i-a devenit amanta (caci ceva mai mult nu putea) a considerat ca este bine sa furi munca sotiei tale pentru copiii ei, sa o dai amantei, pentru care esti mascarici, din ceea ce citim toti pe mailurile trimise.

Din start, esti gasca si limba de aur, cum te striga tot orasul! Cand ajungi sa comunici pe mail, caci amanta nu te baga in seama decat atunci cand transferi sume mari de bani in conturile ei, este jenant si nu ai cum sa te numesti barbat. Deci pe Reghecampf il caracterizeaza umilinta si micimea, dupa cum bine vedem din ce umilinte ii da amanta si din cum isi bate joc de el, culmea, pe banii familiei mele”. a mai spus impresara.

De asemenea, fiica Ionelei Prodan il acuza pe antrenorul Universitatii Craiova ca a mintit intreaga familie in vara lui 2021, cand Reghe i-a anuntat ca se duce in Grecia pentru a vizita biserici, dar era in vacanta cu Corina Caciuc.

Anamaria Prodan: „Dumnezeu are grija de tine!”

„Sa ajungi sa-ti folosesti copilul cel mare sa te poti ascunde prin taverne in Grecia si sa-ti minti familia ca esti la rugaciune la biserici … esti jalnic. Dumnezeu are grija de tine! Ca sa ajungi sa intri in biserica sa sarbatoresti 15 ani de casnicie cu cununa pe cap in fata altarului si, la 5 zile, sa sustragi tot din casa, sa fugi la amanta, care te umileste constant este cumplit pentru oricine!

Respectul meu, al copiilor si al familiei mele pentru Reghecampf este minus infinit! Ceea ce nu a inteles Reghecampf este ca atunci cand pierzi respectul tuturor esti 0 barat”, a mentionat Anamaria Prodan.