Alerta METEO! ANM anunta cod galben de ninsori si vant

Alerta METEO! Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare Cod galben de precipitatii sub forma de ninsoare si intensificari ale vantului. Informarea este valabila de miercuri seara pana joi dupa-amiaza, in judetele Tulcea si Constanta.

COD GALBEN de ninsori si vant.

Potrivit meteorologilor, in intervalul 15 decembrie, ora 20:00 – 16 decembrie, ora 14:00, in cele doua judete din Dobrogea vor fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare si local se va depune strat de zapada.

ATENTIONARE METEOROLOGICA

COD GALBEN

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Interval de valabilitate: 15 decembrie, ora 20:00 – 16 decembrie, ora 14:00

Fenomene vizate: precipitatii predominant sub forma de ninsoare si intensificari ale vantului

Zone afectate: Dobrogea

In intervalul mentionat in Dobrogea vor fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare (10…15 l/mp) si local se va depune strat de zapada. Vantul va avea intensificari, cu viteze de 40…45 km/h. Pe litoral precipitatiile vor fi mixte, iar rafalele vor atinge 50…60 km/h.

Nota: Astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse si in estul Munteniei, unde vor fi si conditii de polei.

 

ANM anunta o iarna grea. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi mai coborate decat normalul acestei perioade.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.