Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, prima reactie dupa ce fostul ministru a fost arestat in Bulgaria: „Cum ar trebui sa ii explic fiicei mele de ce mama ei nu e astazi langa ea”

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a reactionat dur dupa ce fostul ministru a fost arestat in Bulgaria.

„Sunteti multi cei care ne-ati dat mesaje de incurajare, si apreciez din suflet ca va ganditi atat la noi, cat si la fetita noastra de 3 ani. Si pentru asta, va multumim!

Presa a dorit o reactie din partea mea, asa ca voi scrie cateva randuri despre EXECUTIA ELENEI UDREA:

Publicitate

Traim vremuri in care Constitutia Romaniei nu mai inseamna nimic pentru unii dintre cei care aplica legea, asa ca au ajuns sa condamne selectiv, sau la ordin!

Din ce in ce mai des simtim parca o reintoarcere in timp unde inchizitia isi facea simtiti coltii.

Un astfel de caz este si cel al Elenei Udrea care a fost pusa zilele trecute in fata unui complet de judecata demn de secolul mai sus amintit, iar personajele care aveau obligatia de a veghea si aplica legea au devenit niste veritabili inchizitori (unii mai moderni ce-i drept, dar metehnele sunt aceleasi).

Elena Udrea avea dreptul de a-i fi admisa contestatia si de a-i fi rejudecata cauza de un complet legal constituit. I s-a refuzat, desi in TOATE cazurile similare au fost admise.(ex: Dan Sova, V. Ponta, Iulian Badescu, Serban Pop, Horia Simu etc).

Astfel ICCJ incalca Constitutia Romaniei, dand curs unei decizii a CJUE, contrar deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei. Presedintele completului de judecata Ana Hermina Iancu ( magistrala decizia ei), a stabilit ca trebuie REJUDECATA cauza, dar ceilalti magistrati criminali si anume: Oana Burnei, Dan Andrei Enescu, Anca Madalina Alexandrescu si Alina Ioana Ilie care au dat decizia ILEGALA, trebuie exclusi din magistratura.

La final, i- as intreba pe inchizitorii mai sus amintiti, daca tot se pricep la toate… cum ar trebui sa ii explic fiicei mele de ce mama ei nu e astazi langa ea? Nu i-as dori niciunuia dintre voi, sa simta copii vostri durerea pe care o simte fetita mea, ca i-ati luat mama abuziv de langa ea, pentru a doua oara! 2018 Costa Rica va spune ceva? Dupa 3 luni de puscarie, ati eliberat-o tot prin decizia voastra, a fost o greseala, o eroare, nu? Si daca nu aveti copii, v-as dori sa aveti cat mai multi, sa simtiti si voi iubirea adevarata dintre un parinte si propriul copil.

Ps: Mai exista un for decizional care nu a fost luat in calcul de catre falnicii aplicatori ai justitiei, este vorba de justitia divina, de ea nu veti scapa niciodata, e mereu dreapta si nu judeca stramb ca voi!

(multumesc tuturor celor din presa care au stat zile in sir la poarta, ca nu au pus presiune pe mine, cand eram cu fetita in drum spre gradinita ) 🙏

“viata-i lupta, deci te lupta”,a scris Adrian pe pagina de Facebook.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.