Adevaratul motiv pentru care Victor Socaciu a divortat de cele trei sotii ale sale

Victor Socaciu a decedat in a treia zi a Craciunului. Artistul a avut trei casnicii care s-au incheiat cu divort. Unul dintre divorturi s-a incheiat cu un mare scandal.

Adevaratul motiv pentru care Victor Socaciu a divortat de trei ori.

Artistul s-a retras din lumina reflectoarelor din cauza unui scandal imens cu fiul sau din casatoria cu Marina Almasan. Victoras Socaciu si-a dat tatal in judecata pentru ca nu i-a dat pensie alimentara.

Publicitate

Certurile dintre cei doi au scos la iveala si alte detalii mai putin cunoscute din fostele relatii. Potrivit unor surse, regretatul solist si compozitor si-ar fi inselat fiecare sotie, scrie cancan.ro. Prima sotie a fost Doina, o profesoara de engleza.

„A suferit enorm”

„Doina l-a parasit si a vrut sa divorteze, dupa ce a aflat ca el a inselat-o sistematic, ultima oara cu actrita Cornelia Oseciuc, actualmente Pavlovici. De altfel, dupa divort, Socaciu s-a si casatorit cu aceasta.

Articolul continuă după reclame

Doina a suferit enorm, dar a preferat sa ramana in relatii bune cu el de dragul fiicei lor. Ea traieste acum in Canada, impreuna cu prima fiica a lui Socaciu, care s-a casatorit, intre timp, cu un grec”, a declarat un apropiat pentru sursa citata mai sus.

Amanunte mai putin cunoscute de lumea mondena

Aceeasi sursa a mai spus ca una din fetele artistului a fost conceputa in mariajul cu actrita Cornelia Pavlovici:

„Copilul, Alessia Ana Maria, care are acum 29 de ani, a fost conceput in timpul casatoriei lui Socaciu cu actrita Cornelia Pavlovici. Mai precis, in timpul unui turneu cu Cenaclul lui Paunescu, cind trubadurul s-a incurcat cu o membra a CC UTC Sibiu.”

Artista a decis sa puna capat mariajului, iar la putin timp Victor Socaciu s-a casatorit cu Marina Almasan. A urmat un divort cu mare scandal, ambii soti s-au acuzat de infidelitate. Prezentatoarea a demonstrat ca el a inselat-o cu impresara lui, Brandusa Simion, pe care a luat-o mai apoi de sotie.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.