Marina Almasan, prima reactie dupa ce Victor Socaciu, fostul sot, a decedat

Victor Socaciu, cunoscutul cantaret si compozitor, a decedsat la 68 de ani. Artistul se afla internat in spital de o luna.

Marina Almasan, sotia de care a divortat cu mare scandal, a transmis un mesaj.

”Ii sunt alaturi fiului meu, Victor, intr-un moment greu al vietii sale. Pierderea parintelui inseamna, pentru un copil, pierderea uneia din cele doua aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume. Ii vor si NE vor ramane amintirile frumoase ale familiei noastre, imbracate in cantecele sale nemuritoare, care vor continua sa-i bucure pe cei ce i-au pretuit muzica. Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde iti doresc sa-ti gasesti pacea si linistea.

Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua sa-ti poarte numele. Si, daca aici, pe pamant, te-au indepartat de el, poate de acolo, de sus, ii vei veghea mersul prin viata, alaturi de mine, de aici , de pe pamant…

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Iti multumesc pentru cantecul pe care, candva, intr-o alta viata, mi l-ai daruit”, a mentionat Marina Almasan.

Victor Socaciu si Marina Almasan, divort cu scandal

Marina Almasan si Victor Socaciu au divortat in anul 2012, dupa sase ani de casnicie. Prezentatoarea de televiziune l-a acuzat pe solist ca o insela cu impresara lui, Brandusa Simion.De altfel, dupa divort, Socaciu s-a casatorit cu aceasta.

”Cu actuala lui sotie, aceasta femeie care era impresara lui, am avut o convorbire telefonica atunci cand am aflat de existenta ei. El nega ca ar fi avut o alta relatie decat profesionala. Am rugat-o sa-l lase, ca Victor are o familie, o sotie care-l iubeste, sa-si vada de familia ei si sa intrerupa relatia. Mi-a ras in nas. Am incercat si sa dau de sotul ei. El mi-a spus neputincios ca nu are ce sa-i faca. Mi-am dat seama ca e o batalie pe care nu o pot castiga. Am lasat timpul sa treaca. Sotul meu a dat de inteles ca se intoarce acasa. Dar am aflat apoi ca a mers in paralel, declara Marina Almasan, pentru Libertatea, in urma cu ceva timp.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.