Marina Almasan, prima reactie dupa ce Victor Socaciu, fostul sot, a decedat

Victor Socaciu, cunoscutul cantaret si compozitor, a decedsat la 68 de ani. Artistul se afla internat in spital de o luna.

Marina Almasan, sotia de care a divortat cu mare scandal, a transmis un mesaj.

”Ii sunt alaturi fiului meu, Victor, intr-un moment greu al vietii sale. Pierderea parintelui inseamna, pentru un copil, pierderea uneia din cele doua aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume. Ii vor si NE vor ramane amintirile frumoase ale familiei noastre, imbracate in cantecele sale nemuritoare, care vor continua sa-i bucure pe cei ce i-au pretuit muzica. Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde iti doresc sa-ti gasesti pacea si linistea.

Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua sa-ti poarte numele. Si, daca aici, pe pamant, te-au indepartat de el, poate de acolo, de sus, ii vei veghea mersul prin viata, alaturi de mine, de aici , de pe pamant…

Iti multumesc pentru cantecul pe care, candva, intr-o alta viata, mi l-ai daruit”, a mentionat Marina Almasan.

Victor Socaciu si Marina Almasan, divort cu scandal

Marina Almasan si Victor Socaciu au divortat in anul 2012, dupa sase ani de casnicie. Prezentatoarea de televiziune l-a acuzat pe solist ca o insela cu impresara lui, Brandusa Simion.De altfel, dupa divort, Socaciu s-a casatorit cu aceasta.

”Cu actuala lui sotie, aceasta femeie care era impresara lui, am avut o convorbire telefonica atunci cand am aflat de existenta ei. El nega ca ar fi avut o alta relatie decat profesionala. Am rugat-o sa-l lase, ca Victor are o familie, o sotie care-l iubeste, sa-si vada de familia ei si sa intrerupa relatia. Mi-a ras in nas. Am incercat si sa dau de sotul ei. El mi-a spus neputincios ca nu are ce sa-i faca. Mi-am dat seama ca e o batalie pe care nu o pot castiga. Am lasat timpul sa treaca. Sotul meu a dat de inteles ca se intoarce acasa. Dar am aflat apoi ca a mers in paralel, declara Marina Almasan, pentru Libertatea, in urma cu ceva timp.