Accident grav in Romania. Sunt mai multe victime. Din pacate…

Accident grav in Romania. Un accident dramatic a avut loc, sambata, pe o strada din Brasov. Sase persoane au fost implicate in accident.

Din pacate, in ciuda eforturilor depuse de catre personalul medical, persoana de sex masculin in varsta de 64 de ani nu a raspuns manevrelor de resuscitare fiind declarata decedata.

Celelalte 5 victime sunt constiente si au fost transportate la spital pentru investigatii suplimentare. Dintre cele 5 victime, o persoana de sex femimin in varsta de 16 ani a suferit un traumatism cranio facial si un traumatism la coloana si a fost transportata la Spitalul de Pediatrie Brasov.

Bilant victime: trei persoane de sex feminin si trei persoane de sex masculin. Dintre femei, o fata de 16 ani puternic lovita la cap, transportata la Spitalul de copii, la Urgenta. Un barbat de peste 60 ani in stop cardiorespirator. Celelalte persoane, cu diferite traumatisme, transportate la UPU Brasov, scrie Antena 3.

„La fata locului s-au deplasat doua echipaje SMURD, doua ambulante SAJ, un echipaj pentru descarcerare, un echipaj cu apa si spuma” potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov.