Accident grav in Romania. Sunt 10 victime.

Un grav accident grav a avut loc in judetul Mures. Zece persoane, printre care si un copil de 12 ani au fost transportate la spital.

Un microbuz in care se aflau turisti din Ungaria s-a rasturnat, dupa ce o masina care circula regulamentar l-a lovit in plin.

Soferul microbuzului a ignorat indicatorul STOP si a intrat cu viteza intr-o intersectie de pe drumul european E60.

La scurt timp este lovit de o masina care circula pe drumul principal. In urma impactului, microbuzul s-a rasturnat, noteaza stirileprotv.

Martor: „Nici nu s a oprit la stop. Uitati ce mare e! Extraordinar”.

Victimele, transportate la spital

La fata locului au ajuns mai multe echipaje de interventie care au transportat la spital pasagerii microbuzului, printre care si un copil de 12 ani cu traumatisme, dar si persoanele aflate in autoturism.

Florea Dorin, detasamentul de Pompieri Targu Mures: „La sosirea la locul interventiei, microbuzul era rasturnat pe partea superioara. A fost o interventie dificila din cauza numarului mare de victime. Noua victime, cod galben, adulti, un copil de cod galben si un pacient de cod verde care a refuzat transportul la spital”.

Martorii spun ca in intersectie au loc des accidente
Martor: „N-ai vizibilitate. Aici vin cu viteza si din partea Muresului si merg inspre Sighisoara. Nu chiar saptamanal, dar la doua saptamani se intampla ceva”.

Martor: „Vin din Tarnavani cu viteza mare, plus ca cred ca e drum principal, dar e secundar. Acum au avut noroc baietii”.

Microbuzul cu turisti din Ungaria venea de la mare si se indrepta spre municipiul Gheorgheni.

In acest caz, politistii au intocmit un dosar penal pentru vatamare coprorala din culpa.