Kaufland Romania a facut anuntul. Clientii trebuie sa stie acest lucru

Kaufland Romania a anuntat ca plata cu tichetele sociale din programul „Sprijin pentru Romania” se va putea face, din luna august, si in magazinele sale.

In prima etapa, pentru beneficiarii voucherelor de alimente vor fi acceptate cardurile sociale emise de Sodexo si Up Romania.

Publicitate

„Voucherele sociale din programul guvernamental „Sprijin pentru Romania” sunt destinate achizitiei de produse alimentare si de mancare calda, precum preparatele de la punctul Grill din parcarea magazinelor Kaufland.

Publicitate

Astfel, clientii vor fi indrumati de catre angajatii de la casele de marcat sa separe produsele alimentare de cele non-alimentare, care vor fi achitate folosind un alt mijloc de plata.

Plata la casele de marcat se efectueaza ca plata cu orice alt card. Cardul social pentru alimente permite plati contactless, inca de la prima tranzactie, prin apropierea sa de terminalul POS.

Cardurile sunt alimentate de catre autoritati la fiecare doua luni cu cate 250 de lei, in patru transe, pana la sfarsitul anului.

Potrivit reglementarilor, se interzice utilizarea cardului in alte scopuri decat cele pentru care a fost emis, in caz contrar se sanctioneaza conform legii”, se arata intr-un comunicat remis presei.

Cei care nu au primit tichetele sociale pentru alimente se pot adresa fie Ministerului Muncii, fie Ministerului Investitiilor si Proiectelor Europene, in functie de problema pe care o au.

„Daca sunt persoane care nu sunt sigure ca se afla pe lista beneficiarilor eligibili, mentionam ca intrebarile referitoare la acest aspect trebuie adresate Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale.

Cat despre informatiile referitoare la cardurile care nu au putut fi livrate, acestea pot fi solicitate Postei Romane”, anentioneaza Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.