A doua runda de negocieri dintre Ucraina si Rusia va avea loc astazi

Rusia continua sa insiste asupra recunoasterii Crimeei ca parte rusa, precum si asupra demilitarizarii si denazificarii.

A doua runda de discutii dintre Ucraina si Rusia va avea loc pe teritoriul Belarusului. Este planificat sa se discute problema incetarii focului. Acest lucru a fost raportat de Centrul pentru Contracararea Dezinformarii din cadrul Consiliului National de Securitate si Aparare al Ucrainei.

Articolul continuă după reclame

Discutiile vor avea loc joi, 3 martie, pe teritoriul Belarusului in Belovezhskaya Pushcha, scrie bigmir.net.

Publicitate

Pozitiile Rusiei pentru a doua runda de negocieri: Crimeea face parte din Rusia, recunoasterea „L/DNR” in cadrul regiunilor Donetk si Lugansk, demilitarizare, „ai caror parametri sunt inca de discutat”, denazificare.

„Pozitia agresorului pare extrem de ciudata, avand in vedere numarul invadatorilor ucisi si echipamentele rusesti arse”, este mesajul Centrului pentru Contracararea Dezinformarii din cadrul Consiliului National de Securitate si Aparare al Ucrainei.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.