Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune la inceput de saptamana

Horoscop 9 mai. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, principalele previziuni astrale pentru toate zodiile.

BERBEC

Sunteti in tatonari pentru o noua relatie si o sa va lamuriti, in scurt timp, daca e compatibilitate sau doar atractie trecatoare.

Va exprimati poate mai des ideile intr-un spatiu mai larg, sunt oameni interesati de parerile voastre si o sa primiti un feed back pozitiv.

Publicitate

TAUR

Poate dati de vreun chilipir si luati o masina mai ieftina sau altceva foarte scump pentru casa si o fi la reduceri.

O sa va dati tot interesul sa rezolvati probleme mai vechi ca sa puteti da drumul unui proiect nou si va canalizati toate resursele sa iasa ceva de calitate extra.

GEMENI

E un anturaj feminin care se tine de capul vostru sa va manifestati in cadrul grupului, sa contribuiti cu ceva, sa luati atitudine.

Se contureaza ceva nou la serviciu, dar imediat apar lucruri din urma care n-or fi fost bine facute sau ati uitat de tot de ele si nu le-ati facut si cineva o sa va taxeze.

RAC

Se poate sa primiti o invitatie in alt oras, fie cu treaba, fie ca sa petreceti cateva zile de concediu cu cineva anume.

E posibil sa luati niste bani si sa faceti un efort sa nu-i cheltuiti c-aveti nevoie de ei in vacantta ori ca sa le luati ceva frumos celor dragi.

 LEU

V-ati putea alatura unui grup sa lucrati in particular si de-aici sa-nceapa o cariera de succes, pentru unii dintre voi.

Se fac presiuni sa terminati niste treburi care v-ar aduce beneficii si de imagine si materiale, financiare si o sa va croiti un alt drum din punct de vedere profesional.

FECIOARA

Poate va interesati la un avocat sa aflati cum trebuie procedat sa vi se faca dreptate, sa primiti ce vi se cuvine sau va luati un impresar.

Publicitate

O sa aveti de luat niste semnaturi si e de insistat ca or s-apara niste incurcaturi de maine-ncolo si mai bine faceti niste eforturi suplimentare azi sa le veniti de hac.

BALANTA

Se poate sa gasiti bilete de vacanta la un pret bun si sa le faceti o surpriza alor vostri care-abia asteapta s-ajungeti la mare, munte in curand.

E bine sa va-ngrijiti si de sanatatea voastra si de cea a familiei ca vreti sa lucrati la cea mai inalta cota, sa dati cel mai bun randament la slujba.

SCORPION

Poate va duceti la un interviu ca sa va luati un job mai bine platit si care sa aiba si un pachet de avantaje, pe cat posibil.

O sa le puteti cere sefilor inca o data ce le-ati cerut cu mult timp in urma si de data asta aveti sanse sa si primiti, chiar daca nu zilele astea, ci cat de curand.

SAGETATOR

O sa mai luati una- alta prin casa si poate chemati un decorator sa dea o alta alura interiorului locuintei sau sa se ocupe de terasa.

E posibil sa apara cineva care sa va completeze frumos si sa construiti o relatie care sa ofere un alt sens vietii voastre, sa va faca fericiti.

CAPRICORN

O sa va gasiti timp sa v-apucati de un sport, sa-i duceti macar pe copii sa faca miscare sau sa cultive un talent.

Aveti multa treaba si cu actele, si cu studiile, poate o sa faceti si drumuri ca sa rezolvati si alte chestiuni personale, ca familia face mari presiuni sa puneti niste lucruri la punct.

 VARSATOR

Apare cineva care simte o compatibilitate cu voi si vrea sa cultivati o relatie pentru ca se regaseste in felul vostru de a fi.

O sa scoateti la lumina un proiect care v-aduce beneficii de imagine si se poate sa primii un premiu, o distinctie, dupa o perioada, nu chiar imediat.

PESTI

O sa reglati o situatie scriptica, poate are legatura cu scoala si o sa puteti merge mai departe, la urmatorul nivel.

V-ati putea ocupa de activitati noi si sa o pastrati pe cea care o sa v-aduca cele mai mari satisfactii, ca e o nevoie interioara sa accesati resursele neexplorate.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.