Horoscop cu Neti Sandu. Realizari financiare pentru cateva zodii

Horoscop 12 prilie 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toti nativii. Afla ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC

O sa treceti in revista niste oferte si poate va gasiti printre ele ceva de lucru, o colaborare sau un job permanent.

V-ati propus multe lucruri si o sa le dati de capat c-aveti energie, va plac si provocarile si o sa-ncepeti proiecte noi ca e cazul sa va restartati.

Publicitate

TAUR

Poate plecati pe undeva si se poate si cu ceva probleme de serviciu si sa luati si o gura de aer, sa va deconectati un pic.

Voi o sa dati drumul proiectelor noi ca ati asteptat un moment prielnic si o sa va bucurati de sustinere din partea unor oameni care va apreciaza.

GEMENI

Se poate sa primiti o finantare si sa va continuati proiectul in care-ati investit timp si bani.

Poate va luati bilete de tren, avion, de cazare, sa petreceti cateva zile de concediu pe undeva la odihna, fie de Paste, fie de 1 Mai, in functie si de programul celorlalti.

RAC

Poate vi se ofera sansa de a intra intr-un parteneriat de afaceri si o sa vedeti daca rezonati cu acea echipa.

Va intra banii, poate-aveti multe de cumparat si-o s-aveti cu ce, ca ati asteptat o infuzie de capital ca sa luati tot ce va trebuie pentru sarbatorile pascale.

LEU

Vi se da ceva nou de lucru la serviciu si o sa faceti fata cu brio, provocarilor ca vreti, intr-adevar, sa va consolidati statutul.

Poate faceti o miscare inteligenta cu banii din cont si o s-aveti cu ce sa plecati pe undeva in perioada sarbatorilor ca sa rupeti rutina.

FECIOARA

Relatia de cuplu avanseaza cu pasi repezi spre o casatorie si o sa va interesati de toate detaliile referitoare la eveniment.

Publicitate

O reusita – semnati un contract, va integrati intr-o echip ca asa va puneti in valoare niste calitati si sa luati si bani, ca mai e putin pana la Paste si sunt multe cheltuieli.

BALANTA

O sa mai luati cate ceva prin casa, niste obiecte de mobilier, decoratiuni interioare sau aparatura de uz casnic.

O sa interactionati cu niste oameni de afaceri ca sa va sporiti veniturile ca nu v-ajung banii pentru toate lucrurile, mai ales acum de sarbatori, se vede.

SCORPION

Poate va luati pe cineva sa va reprezinte, sa faca lobby pentru voi ca sa vina si castigurile, sa se vada pentru ce-ati muncit.

Voi o sa dati zor sa lichidati problemele vechi ca sa luati startul intr-o noua aventura profesionala si-o s-aveti parte de castiguri – materiale si sufletesti.

SAGETATOR

Se poate s-aveti de dat un examen, poate fi o proba practica si o sa va descurcati fara probleme.

Aveti cam multe pe ordinea de zi si o sa vreti sa le rezolvati pe toate ca nu va plac restantele, voi sunteti prompti in replica.

CAPRICORN

Se poate sa reziliati un contract si sa va apucati de altceva din care sa castigati bani in mod constant.

Poate o sa va apucati de un sport ca sa va dezmortiti, sa aveti silueta, sa fiti in forma, ca v-ati propus o relansare, sa va reinventati.

VARSATOR

E posibil sa continuati negocierile pentru o afacere si sa mai amanati raspunsul ca nu stiti ce sa faceti-inca.

Apar cheltuieli mari – poate va ocupati de casa, faceti nistse reparatii, reamenajari, ori masina trebuie dusa in servis, daca nu cumva trebuie sa va luati alta.

PESTI

O sa va-ngrijiti si mai mult de felul in care aratati, veti face niste schimbari ca sa dati refresh cu totul imbracaminte, coafura.

Se rezolva niste probleme cu actele si o sa va croiti un drum de succes pe scara sociala, ca e momentul vostru de afirmare cu marele benefic in zodia voastra.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.