“Uraganul” Simo loveste la Melbourne! Calificare in stil de mare campioana. Prima declaratie dupa ce a „demolat-o” pe Beatriz Hadad Maia

Simona Halep s-a calificat in turul 3 de la Australian Open, dupa ce a „demolat-o” pe Beatriz Hadad Maia, scor 6-2, 6-0, in 66 de minute. Dupa meci, Simona Halep a facut prima declaratie.

Simoan Halep: „Am mancat numai oua si sunca de cand am venit aici”

„Probabil pentru ca am mancat numai oua si sunca de cand am venit aici, nu am schimbat regimul”, a spus Simona amuzata.

„Sa astepti e destul de dificil, a fost un meci superb inaintea mea (n.r.: meciul Kyrgios – Medvedev), m-a motivat sa ma concentrez, sa joc bine.

Publicitate

Ea nu a jucat rau, dar eu am fost foarte agresiva si am castigat. Imi place mai mult tenisul, am 30 de ani, am inceput sa joc mai relaxata”, a mai campioana noastra.

Publicitate

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Australian Open

Simona Halep este la a saptelea victorie din tot atatea partide disputate in 2022 si cu un singur set pierdut.

Pe data de 9 ianuarie, Simona Halep a castigat si primul titlu, Melbourne Summer Set 1.

In urmatorul tur de la Australian Open, Simona Halep o va intalni pe Danka Kovinic, de pe locul 98 WTA.

Simona Halep si Danka Kovinic s-au mai intalnit o singura data. Acest lucru s-a intamplat in anul 2016, in sferturile de finala ale turneului de la Bucuresti, cand s-a impus Simona.

„Anul trecut nu a fost usor pentru mine, nu am jucat 3-4 luni, dar am revenit mai puternica si sunt gata sa muncesc mai mult si sa fac meciuri bune in continuare”, a declarat Simona Halep pe teren, imediat dupa meci.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.