Zelenski, apel pentru liderii din Occident: „El este singurul din Europa care il sustine deschis pe Vladimir Putin.”

Presedintele Ucrainei  Volodimir Zelenski a facut din nou apel catre liderii din Occident. Liderul de la Kiev il acuza pe Viktor Orban, premierul Ungariei ca este singurul din Europa care il sprijina pe Vladimir Putin.

„Aparatorii nostri continua sa recastige controlul asupra comunitatilor din regiunile Kiev si Cernihiv. Sunt tot mai multe steaguri nationale ucrainene arborate in zonele care au fost ocupate temporar.

Fortele Armate Ucrainene nu-i lasa pe invadatori sa plece fara lupta, provoaca pagube, ei ii distrug pe toti cei la care putem ajunge. Ne intarim apararea in directia estica si in Donbas.

Publicitate

Suntem constienti ca inamicul are rezerve pentru a creste presiunea in est.

Din pacate, Ucraina nu a primit inca suficiente sisteme antirachete occidentale moderne, nu a primit avioane si nu a primit ceea ce partenerii ar putea oferi si pot oferi in continuare.

Vreau sa apelez la o alta persoana care nu pare sa inteleaga pe deplin ce se intampla nu doar in Ucraina, ci in toata Europa. Premierul Ungariei. El este practic singurul din Europa care il sustine deschis pe Vladimir Putin.

Nu am cerut nimic special de la oficialii de la Budapesta. Nu am primit tranzitul vital al ajutorului de aparare, nu am vazut conducere morala, nu am vazut niciun efort de a opri razboiul.

De ce asa?”, a transmis Volodimir Zelenski.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.