William, Kate, Harry si Meghan, din nou impreuna.

Printul William si Kate Middleton le-au cerut printului Harry si Meghan Markle sa li se alature in timp ce s-au intalnit cu publicul si au vazut omagiile aduse regretatei Regine Elisabeta in fata Castelului Windsor sambata.

Oamenii din afara Castelului Windsor, au fost placut surprinsi sa-i vada pe William, Kate, Harry si Meghan, din nou impreuna.

Publicitate

Printul William si Kate Middleton alaturi de Printul Harry si Meghan Markle , in timp ce isi prezentau omagiilor lor.

Noul Print de Wales i- a invitat personal pe Ducele si Ducesa de Sussex sa se alature in timp ce s-au intalnit cu publicul la intrarea in Castelul Windsor.

Ambele cupluri si-au facut timp sa se uite la omagii si sa discute cu cei care se aflau la intrarea castelului.

Toti patru erau imbracati in negru si bleumarin in timp ce s-au oprit si au vorbit cu copiii si adultii de toate varstele care alcatuiau multimea extraordinara.

Articolul continuă după reclame

Printul William a considerat ca mersul pentru a saluta multimea „a fost o demonstratie importanta de unitate intr-un moment incredibil de dificil pentru familie”, a declarat o sursa regala pentru PEOPLE .

Kate si William s-au mutat recent la Windsor, care se afla la mica distanta de casa din Marea Britanie a lui Harry si Meghan, Frogmore Cottage, care se afla pe proprietatea castelului Windsor al reginei. Meghan si Harry, care s-au mutat in California in 2020, sunt asteptati sa ramana in Marea Britanie pana la inmormantarea Reginei , care va avea loc pe 19 septembrie.

O multime de oameni s-a adunat la castel de cand a fost anuntata vestea mortii Reginei , lasand flori, steaguri si amintiri.

Reuniunea dintre William, Kate, Harry si Meghan a fost emotionanta, deoarece relatiile dintre ducele si ducesa de Sussex si membrii familiei regale au fost tensionate in ultimii ani, inclusiv o instrainare continua de William si Kate.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.