William, Kate, Harry si Meghan, din nou impreuna.

Printul William si Kate Middleton le-au cerut printului Harry si Meghan Markle sa li se alature in timp ce s-au intalnit cu publicul si au vazut omagiile aduse regretatei Regine Elisabeta in fata Castelului Windsor sambata.

Oamenii din afara Castelului Windsor, au fost placut surprinsi sa-i vada pe William, Kate, Harry si Meghan, din nou impreuna.

Printul William si Kate Middleton alaturi de Printul Harry si Meghan Markle , in timp ce isi prezentau omagiilor lor.

Noul Print de Wales i- a invitat personal pe Ducele si Ducesa de Sussex sa se alature in timp ce s-au intalnit cu publicul la intrarea in Castelul Windsor.

Ambele cupluri si-au facut timp sa se uite la omagii si sa discute cu cei care se aflau la intrarea castelului.

Toti patru erau imbracati in negru si bleumarin in timp ce s-au oprit si au vorbit cu copiii si adultii de toate varstele care alcatuiau multimea extraordinara.

Printul William a considerat ca mersul pentru a saluta multimea „a fost o demonstratie importanta de unitate intr-un moment incredibil de dificil pentru familie”, a declarat o sursa regala pentru PEOPLE .

Kate si William s-au mutat recent la Windsor, care se afla la mica distanta de casa din Marea Britanie a lui Harry si Meghan, Frogmore Cottage, care se afla pe proprietatea castelului Windsor al reginei. Meghan si Harry, care s-au mutat in California in 2020, sunt asteptati sa ramana in Marea Britanie pana la inmormantarea Reginei , care va avea loc pe 19 septembrie.

O multime de oameni s-a adunat la castel de cand a fost anuntata vestea mortii Reginei , lasand flori, steaguri si amintiri.

Reuniunea dintre William, Kate, Harry si Meghan a fost emotionanta, deoarece relatiile dintre ducele si ducesa de Sussex si membrii familiei regale au fost tensionate in ultimii ani, inclusiv o instrainare continua de William si Kate.