Vulpita si Viorel Stegaru s-au despartit. Care este, de fapt, adevaratul motiv

Viorel Stegaru a spus de curand ca nu mai este impreuna cu Vulpita si ca au decis sa se desparta. Potrivit spynews, neintelegerile dintre cei doi nu s-au incheiat dupa ce au plecat la Blagesti.  Vulpita a fost nevoita sa revina la viata simpla, dupa ce daduse de gustul Capitalei.

Motivul pentru care Vulpita si Viorel Stegaru s-au despartit

Viorel a anuntat ca s-a despartit de mama copiilor sai. Se pare ca Veronica a revenit la vechile obiceiuri care au facut-o celebra.

Mai exact, Vulpita ar fi trimis mai multe imagini indecente unor barbati, iar Viorel Stegaru a vazut acele conversatii.

Publicitate

Satul sa tot treaca peste nenumaratele episoade de acest fel, barbatul a decis sa puna punct relatiei si sa se ocupe de cei doi copii singur, in casa parintilor sai.

Copiii au ramas in grija lui Viorel Stegaru

Probabil va amintiti de acuzatiile pe care i le aducea soacra Vulpitei nurorii sale. Ei bine, de cand au plecat de la Bucuresti, lucrurile nu s-ar fi schimbat deloc, din contra. Veronica nu s-ar fi ingrijit de copii, ceea ce a starnit furia soacrei, deja suparata ca toata lumea ii stie din sat.

Ba mai mult, potrivit unor surse apropiate celor doi, intre cei doi ar fi aparut si o situatie neasteptata, mai exact, Vulpita ar fi fost data afara din locuinta, dupa ce Viorel a aflat ca sotia sa vorbeste cu alti barbati si ca le trimite poze indecente.

Prin urmare, Viorel Stegaru a decis sa se ocupe singur de copii si ar fi alungat-o pe Vulpita din casa, iar ea ar fi ajuns, din nou, in casa parintilor sai, care nu ar fi primit-o cu bratele deschise.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.