Violeta a rupt tacerea si a vorbit despre fratele sau, Radu Stefan Banica: „Nu suport minciuna si…”

Fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica Jr a vorbit de curand despre relatia sa cu Radu Stefan Banica.

“Daca as pleca in strainatate la studii nu as putea fi insotita, dar visul este sa isi tina Stef promisiunea, ca ne vom muta impreuna. La 9 ani am facut acest plan, sa mergem in New York impreuna, sa ne mutam acolo. Nu stiu daca se va tine de promisiune, dar vedem!

Fratele meu tot timpul a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, mai ales pentru ca nu ma minte. Nu suport minciuna si tot timpul mi-a zis sa fiu la locul meu, dar sa fiu eu. Tot timpul am invatat sa fiu naturala. El mi-a zis sa stau mereu dreapta, sa nu stau cocosata si mereu ma gandesc la el.

Publicitate

Inainte sa fac ceva, mereu ma gandesc inainte, pentru ca suntem persoane publice si conteaza imaginea, dar, in general, tot ce fac fac cu familia sau cu acordul lor sau pur si simplu in scop de voluntariat sau activism.

La scoala nu am fost niciodata privita altfel, pentru ca am crescut cu majoritatea colegilor inca de la cresa, asa ca m-au cunoscut pe mine, Violeta, nu fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica.”, a declarat Violeta Banica, pentru Playtech.

Totodata, tanara a spus si ce sfat a primit de la mama sa, Andreea Marin

“Mama mea mi-a zis sa fac ceva serios si apoi sa aleg ceva distractiv. Nu am inteles ce a spus pana nu am realizat. Exista meserii un pic mai grele de facut, pentru oameni cu potential mai mare, apoi exista meserii mai usoare, dar nu o zic ca sa judec pe cineva.

Articolul continuă după reclame

Doar ca, mi-am dat seama ca mama mea crede in mine atat de mult incat pot sa aleg ceva care necesita mai mult efort si implicare, mai ales pe partea asta academica. Am inceput sa ma interesez, m-am indreptat spre Drept.

As vrea sa plec in strainatate, dar nu spun nu daca as ramane aici.”, a mai spus Violeta pentru sursa citata mai sus

Andreea Marin a incercat-o pe Violeta.

Andreea a fost foarte impresionata de atitudinea si de modul de gandire ale Violetei. La doar 16 ani, ea pare mult mai matura decat majoritatea adolescentilor de varsta ei.

„La un moment dat, chiar am incercat-o, sa stii. I-am zis: ‘Uite, mami, am aflat ca sunt tot feluri de tool-uri pe care le poate folosi oricine pe internet’, si ea mi-a zis: ‘Nu, eu nu vreau sa folosesc asa ceva’.

Mi-a placut reactia ei si chiar a fost neasteptat, pentru ca multe tinere asta fac. Mai mult decat atat, nu-si doreste nici sa faca reclama unor branduri.

Mi-a zis: ‘Nu sunt pregatita pentru asta, nu e momentul, eu am un alt scop in viata. Vreau sa fac altfel lucrurile’.

Mai rar se intampla asta in tanara generatie. Toata lumea isi doreste sa devina influencer. Toata lumea isi doreste sa vanda ceva.

Mai rar in ziua de astazi ca un tanar sa spuna scopul meu este altul, sa-si cunoasca scopul, in primul rand, si in al doilea rand, eu ma pregatesc pentru scopul meu si atentia vreau sa mi-o tin pe acest drum”, a declarat Andreea Marin, pentru PlayIT.

 

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.