Victor Rebengiuc, reactie emotionanta dupa moartea actorului Mitica Popescu: „ Ne imputinam pe zi ce trece, noi, astia care…”

Mitica Popescu, unul dintre cei mai apreciati actori de film si teatru din Romania, a incetat din viata marti, la varsta de 86 de ani. In cariera sa cinematografica, ii ramane in amintire rolul lui Cocosila din filmul „Morometii”, in care a jucat alaturi de Victor Rebengiuc si Luminita Gheorghiu. Cand a fost contactat de Gandul, Victor Rebengiuc, un alt actor renumit din Romania, a rostit cuvinte emotionante despre colegul sau de generatie.

“Sunt profund impresionant de disparitia lui Mitica. Era un coleg minunat, un actor extraordinar pe care il apreciam foarte mult. Regret, ne imputinam pe zi ce trece, noi, astia care venim din secolul trecut. Asa ca, nu am decat regrete!

Imi aduc aminte ca am avut o scena impreuna in Morometii. In rest, nu am jucat impreuna, nu am fost prieteni de familie, dar il apreciam foarte mult ca actor”, a declarat actorul Victor Rebengiuc.

Actorul Mitica Popescu a murit, marti, la varsta de 86 de ani. Actorul era internat in Spital Elias din data de 29 decembrie.

Informatia despre decesul actorului a fost confirmata de reprezentantii Spitalului Elias din Capitala. Conform acestora, actorul avea probleme cardiace severe si multiple comorbiditati.

In luna decembrie, actorul a fost internat la Spitalul Floreasca, dupa ce a suferit un AVC. In ultima saptamana, el a fost internat la Elias pentru recuperare.