Veste trista despre Rona Hartner. Anuntul a fost facut chiar de sora actritei: „In aceste clipe dificile…”

Din pacate, Rona Hartner este pe moarte si-si traieste ultimele clipe. Anuntul trist facut de sora ei: „Dumnezeu sa-i aline suferinta”

Desi fanii sai au sperat, fiica sa a sperat, artista insasi a sperat si deborda de optimism, din pacate cancerul sau in ultima faza a fost mult prea agresiv, ca sa mai poata fi salvata.

Sora Ronei Hartner, Rinda, a anuntat pe pagina de Facebook a acesteia ca actrita „isi traieste ultimele clipe”. Ea sufera de mai mult timp de cancer la plamani si creier.

Publicitate

Rona Hartner „isi traieste ultimele clipe”, a anuntat sora ei, Rinda, miercuri seara, pe pagina de Facebook.

Artista sufera de mai mult timp de cancer la plamani si creier.

„Buna seara la toata lumea, Sunt Rinda, sora Ronei. Va scriu sa va cer ganduri bune si rugaciuni pentru sora mea care isi traieste ultimele clipe. Ne scuzati daca nu raspundem la mesaje, in aceste clipe dificile, vrem sa fim cu ea si cu fetita ei. Dumnezeu sa-i aline suferinta si sa o primeasca la el”, este anuntul trist postat de sora Ronei.

Articolul continuă după reclame

Rona Hartner a fost diagnosticata cu cancer la plamani si creier si povestea ca boala a ajuns in stadiul 4. „Am o tumoare de 5 centimetri la plamani si 7 tumori pe creier”, spunea actrita in vara.

”Mai aveam concerte si in Romania, dar, din cauza problemelor de sanatate, medicii mi-au interzis sa mai calatoresc cu avionul, nu mai am voie nici macar sa conduc masina, am un sofer care ma duce unde am treaba.

Nu mai am voie nici pe scena, s-ar putea sa fie nevoie de o pauza artistica, de vreo doi ani, de un concediu medical foarte lung, pentru refacere, timp in care, din pacate, nu pot castiga bani. Boala mi-a dat totul peste cap.

Toate concertele din aceasta vara si toate planurile mele artistice sunt momentan blocate. Cancerul este o boala tare pacatoasa, adesea revine mult mai puternic, celulele canceroase, dupa ce sunt distruse de chimioterapie, se multiplica periculos de mult, asta nu inseamna insa ca trebuie sa renuntam la tratament, dimpotriva, luptam.

Medicii mi-au descoperit la plamani o tumoare de 5 centimetri, cele pe creier sunt mici, de 15 mm fiecare, dar sunt 7, si la glandele suprarenale au vazut metastaze. Aceste tumori nu sunt operabile. Tratamentul il voi face in Franta, nu am cum sa vin in Romania, nu am voie nici drumuri lungi si nici emotii mari, trebuie sa stau foarte linistita, in aceasta perioada”.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.