Veste trista despre Mioara Roman. Anuntul a fost facut chiar de Oana Roman: „Te iubesc si te voi iubi mereu! Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca…”

A murit Mioara Roman. Mama Oanei Roman si fosta sotie a lui Petre Roman s-a stins din viata la varsta de 83 de ani.

De ce s-a stins Mioara Roman?

Mioara Roman, mama Oanei Roman si fosta sotie a fostului premier, Petre Romana incetata din viata la varsta de 83 de ani, in noaptea de joi spre vineri, in caminul de batrani, din Snagov, unde era ingrijita. Care este cauza decesului?

Publicitate

Mioara Roman a decedat din cauza unui stop cardiac, scrie Observator. S-a intamplat cu doar doua luni inainte de a implini 84 de ani. Era foarte bolnava in ultima perioada, problemele locomotorii fiind unele dintre afectiuni.

Publicitate

Oana Roman se afla intre timp in vacanta cu fiica sa, Isabela, in Egipt, si cel mai probabil urmeaza sa revina acasa de urgenta. Pe Instagram a postat un mesaj emotionat, in care-si exprima, printre altele, iubirea si multumirea, fata de cea care i-a dat nastere.

”Drum lin in lumina, mama mea buna si frumoasa. Ingerii sa te vegheze si sa povestesti tururor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt iti datorez.

Multumesc, mamica mea pentru tot. Te iubesc si te voi iubi mereu. Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace”, a postat Oana Roman pe Instagram.

Adesea Oana Roman vorbea pe retelele de socializare despre cum se mai simte mama ei, iar in ultima vreme vestile nu au fost deloc bune, lasand de inteles, de altfel, ca Mioara Roman va pierde in curand lupta cu viata.

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.